Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

HOST V PAPER GARDEN... Darina Jelínková

Zveřejněno Paper Garden 09/05/2019 ? Komentářů SCRAPBOOKING,
HOST V PAPER GARDEN... Darina Jelínková

Krásný den přeji! Je mi ctí, že můžu „usednout“ do květnového křesla pro hosty a představit Vám mou tvorbu. Jmenuji se Darina a jsem milovnicí papírového tvoření. Pracuji jako logopedka, ale v současnosti si ještě užívám poslední měsíce na mateřské dovolené. Mám dvě dcerky a žijeme na Slovácku.


 

Kromě scrapbookingu ráda čtu, cestuji a s chutí okoštuji dobré víno. S dcerami navštěvujeme folklorní kroužek, protože rády zpíváme i doma a chyběl nám hudební doprovod, tak mám za sebou první lekce hry na ukulele. 

Vždy jsem měla ráda alba s fotografiemi. Po narození první dcery jsem zjistila, že klasická alba nestačí mým potřebám a hledala jiné možnosti. Na Internetu jsem narazila na Project Life alba a bylo jasno! Samotné tvoření začalo ale až po narození druhé dcery. Letos to budou 3 roky, během kterých jsem scrapbookingu propadla.Své projekty tvořím v pracovně, kterou mám v galerii v našem bytě. Výhodou je možnost sledovat veškeré dění u nás doma pěkně z patra. Současně galerie slouží jako pokoj pro hosty.

Jednou za měsíc se účastním kurzu scrapbookingu. Pokud netvořím na kurzu, tak vedu kroužek scrapbookingu pro děti. Mimochodem nejoblíbenějším produktem k tvoření jsou u dětí v kroužku kytičky.Nejčastěji tvořím klasické scrapbookové a Project Life stránky. Na těchto jsem scrapovala náš rodinný výlet do zahrad v Kroměříži. Použila papíry od Studio Forty a využila super českých samolepek "Super výlet". PL kapsu jsem si upravila pomocí Fuse Tool.

I přesto, že jsme loni na podzim oslavili s manželem 4. výročí svatby, tak naše svatební album jsem dokončila nedávno. "Nakopnutím" mi bylo objevení nádherné kolekce Love in Bloom od Piatek 13. Největší inspirací při tvorbě mi bylo album mých rodičů. Bylo to klasické růžkové album s pavučinkovým papírem mezi listy. Asi by bylo snadnější tvořit klasické PL album, ale svatební album jsem dostala od svých kamarádek na rozlučce se svobodou a moc jsem si přála album použít. Nakonec tvoření alba mě hodně bavilo a plánuji ještě vytvořit shadow box.Pokud byste se chtěli mrknout na celé album, můžete TADY.

Ne vždy scrapbookový materiál využívám k tvorbě alb. V létě oslavila Laurinka 5. narozeniny. Protože se oslava konala po návratu z dovolené u moře, tak se musela nést v duchu mořského světa.

Laurinka je velká parádnice, neobešla by se na oslavě bez tematické čelenky.Pokud nepracuji na albu, ráda vytvořím přáníčko.

Jako dnešní inspiraci jsem si připravila výrobu květinového lapače snů, který jsem tvořila pro mou dceru Ninušku k 3. narozeninám.  Na jeho výrobu jsem nepoužila jediný papír, zato hodně kytiček, stužek a krajek.Tak vypadal můj stůl na začátku. Dominantní barvy jsem zvolila růžovou a bílou se špetkou mátové.

Nejprve jsem stužkou omotala kovový kruh a střed kruhu vypletla provázkem technikou macramé. Již během drhání jsem přidávala korálky.

Pak nastala ta nejzábavnější část. Na kruh jsem přidávala stužky a zdobila peříčky, korálky a kytičkami. Protože se dcera narodila na „čarodějnice“, přidala jsem na stužku malý symbol.

Když jsem si byla jistá, že stužek je již dostatek, přilepila jsem kytičky, dřevěné výseky a peříčka na kruh. Kytičku s peříčkem jsem přidala i do středu kruhu.

Nakonec jen lapač zavěsit a nechat si zdát krásné sny!

Děkuji Diance za pozvání a doufám, že jsem Vás inspirovala ke tvoření.

 

Přeji krásné jarní dny!

 

Podobné články
MARTINA...Láska je ve vzduchu aneb krabičky na dobrůtky

MARTINA...Láska je ve vzduchu aneb krabičky na dobrůtky

Martina Jarošová 16/02/2023
Tak zase po roce jsme tu měli sv. Valentýn. Snad nejrozporuplnější svátek, na který část z nás čeká jako na spásu, že už konečně chlap přinese kytku a...
Pokračovat ve čtení ...
MÍŠA... Layout z kolekce Yesterday od Lemoncraft

MÍŠA... Layout z kolekce Yesterday od Lemoncraft

Michaela Wanke 23/07/2018
Letos jsou v kurzu pastelové barvy. A ví to dobře i Lemoncraft, který vydal novou kolekci Yesterday. Kolekce je opět vintage, v jemných, až svatebních...
Pokračovat ve čtení ...
VYHLÁŠUJEME VÍTĚZE... Prosincová soutěž

VYHLÁŠUJEME VÍTĚZE... Prosincová soutěž

Paper Garden 30/12/2016
Poslední soutěž tohoto roku je ukončena a my máme radost, že jste se opět zapojily. Tentokrát jsme vás nechaly tvořit veskrze ve volném stylu, jedinou...
Pokračovat ve čtení ...
VYHLÁŠENÍ... Speciální adventní challenge

VYHLÁŠENÍ... Speciální adventní challenge

Paper Garden 12/12/2021
Když už docházejí nápady, nejlepším pomocníkem je sketch. Tak se v e-mailech, ve kterých nám chodily vaše příspěvky do Speciální advnentí challenge, v...
Pokračovat ve čtení ...
TERKA... Ahoj září

TERKA... Ahoj září

Tereza Krupičková 01/10/2024
Září uteklo jako voda. Sešity jsou obalené, rozvrhy pověšené, vše už je pěkně zaběhnuté ve svých kolejích. Nezbývá, než se za prvním podzimní měsícem ...
Pokračovat ve čtení ...
SOUTĚŽ... Květen 2024

SOUTĚŽ... Květen 2024

Paper Garden 07/05/2024
Máme tu květnové dny a to znamená jediné... nové zadání naší celoroční soutěže. Určitě už netrpělivě vyhlížíte, jaké téma bude na stole v tomto pátém ...
Pokračovat ve čtení ...