Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

HOST V PAPER GARDEN... Lucie Gnojková

Zveřejněno Paper Garden 28/06/2016 ? Komentářů HOST PAPER GARDEN,
HOST V PAPER GARDEN... Lucie Gnojková

V Paper Garden nás samozřejmě nejvíc těší, když naše kytičky, papíry a chipboardy vidíme "v akci". Proto jsme vymysleli novou rubriku "Host Paper Garden", ve které čas od času zveřejníme práci někoho, kdo si naše materiály oblíbil a tvoří s nimi stejně rád, jako my. Jako první Vám dnes představíme Lucii, která nám ke svým projektům poslala i pár milých slov. Moc děkujeme a vy se pojďte podívat, jak Lucka tvoří.


 

Ke scrapbookingu a cardmakingu jsem se v podstatě dostala teprve před rokem. Jsem tedy absolutní začátečník. Doposud jsem léta pracovala víceméně pouze s přírodními materiály, a protože mám neustále tendenci něco nového zkoušet, zakoupila jsem si Big Shot, pár šablon a razítek a bylo už jen na mě, jak se se všemi těmi věcmi poperu. Hodiny jsem se dívala na různá videa, sledovala materiály, čerpala informace i inspiraci, vyptávala se…. no, teorie jsem měla víc než dost.

Totálně mě to však nadchlo a začala jsem jako ostatní zapálené scrapařky „syslit“. Musela jsem mít ten či onen papír, šablonu, razítko, barvy, lepidla….Zkrátka byla jsem v tom až po uši. Největší oříšek byl však manžel. Ustát mé objednávky a neohrozit rodinný rozpočet od něj vyžadovalo velké sebezapření a notnou dávku tolerance. A povedlo se. Mám spoustu krásného materiálu a manžel mě ještě nevyhodil. A navíc se mu moje výtvory i líbí. No není zlatý? :-)

S čím dál většími nároky jsem postupně hledala něco dalšího, něco nového, co by potěšilo mojí romantickou duši. Na různých zahraničních webech mě uchvátila přáníčka s jemnými pastelovými barvami, kytičkami, krajkami… Hledala jsem prodejce, který by se zbožím přiblížil mé představě, ale byla jsem zoufalá, nenašla jsem nic, co by naplňovalo moji představu. Na trhu toho bylo dost, ale nic nemělo tu pověstnou “třešničku“.

Náhoda tomu chtěla, že jsem se seznámila s Diankou, která právě rozbíhala svůj e-shop Paper Garden  a nabízela  ten správný materiál. Páááni, to byla nádhera. Kytičky byly jako živé, postupně přibyly papíry, chipboardy, ozdoby… Vše do sebe tak zapadalo a vzájemně se doplňovalo, že jsem se až styděla za to, že udělat přání mi tentokrát nedalo žádnou velkou práci. Tvořilo se vše úplně samo.

Nejsem asi stejná, jako zapálené tvořilky, nemám toho tolik, aby mi materiál zabral celý byt. Plno papírů, razítek a šablon u mě nenajdete, přesto, to co mám, mi neleží na dně krabice a stále ještě vím, co jsem kdy vlastně koupila. Bohužel někdy mám pocit, že někteří, víc než to, že něco potřebují, nakupuji jen pro ten pocit mít to, co ostatní obdivují a chtějí. Spíš než na kvantitu mám radši kvalitu.Jediné co mě na tom všem vždy štve nejvíc, je fakt, že v momentě odeslání objednávky, přijdou v Paper Garden s něčím novým a mě nezbývá nic jiného, než odeslat objednávku novou :-) Ale to známe všechny moc dobře :-)

 

Mějte se hezky Lucka

 

Chcete se stát dalším hostem na blogu Paper Garden? Pošlete nám ukázky svých projektů vatvořených s našimi produkty na info@papergarden.cz a třeba příští měsíc bude tahle rubrika právě s Vaším jménem v titulku! Kromě neutuchající slávy získáte samozřejmě také slevu na nákup v našem e-shopu! :-) Květu zdar!

Podobné články
SOUTĚŽ ČESKÝCH DESIGN TEAMŮ... 1. kolo

SOUTĚŽ ČESKÝCH DESIGN TEAMŮ... 1. kolo

Paper Garden 04/05/2018
V březnu byla zahájena historicky první soutěž českých scrapbookových design teamů, do které se naše děvčata neohroženě a s energií sobě vlastní přihl...
Pokračovat ve čtení ...
HOST V PAPER GARDEN... Marta Koutská

HOST V PAPER GARDEN... Marta Koutská

Paper Garden 15/07/2021
Je tu nový měsíc, je tu léto, prázdniny, a to znamená, že náš design team má tak různě dovolenou. Proto jsme zapátraly v řadách našich talentovaných z...
Pokračovat ve čtení ...
SOUTĚŽ... Březen 2018

SOUTĚŽ... Březen 2018

Paper Garden 07/03/2018
Meteorologové hlásí, že kruté mrazy ustupují a my se můžeme těšit na jaro! Oteplováky vyměníme za sukýnky, ušanky za kloboučky, horký čaj se zázvorem ...
Pokračovat ve čtení ...