Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

JARNÍ VĚNEC - Jak předělat proutěný základ na rozkvetlou jarní dekoraci

Zveřejněno Diana Majerová 30/03/2016 ? Komentářů DIY,
JARNÍ VĚNEC - Jak předělat proutěný základ na rozkvetlou jarní dekoraci

Velikonoce jsou Velikonoce a věnce s vajíčky jsou fajn, o tom žádná. Ale přeci jen, jaro trvá déle než jeden víkend. A tak jsme na to letos vyzrály a udělaly si s mamkou věnec ještě jeden. Tedy, abych to uvedla na pravou míru. Mamka přinesla z KIK proutěný věnec za pár korun a řekla: "Něco by to ale chtělo..." A já rovnou věděla co myslí. Pár kytiček totiž nikdy nemůže uškodit.


Luxusní jarní dekoraci si vyrobíte pomocí tavicí pistole, kterou na různá místa přilepíte papírové kytičky. Tak jako v přírodě téměř nic není pravidelné, snažte se i vy rozložit kytičky po obvodu věnce nepravidelně. Dodržujte také pravidlo tří nebo lichého počtu, i když myslím, že stejně tak nějak pocitově dojdete k tomu, že to prostě vypadá nejlépe.

A barvy? Tak ty jsou samozřejmě na vás. Chybu neuděláte s broskvovou a žlutou, což je navíc kombinace, která se hodí k většině fasád v republice, té naší nevyjímaje :-) Přizpůsobte výběr také barvě dřeva, ze kterého je věnec upleten. Pokud bude proutí světlé, zvolte klidně výraznější odstíny.

Takže teď už jen najít ten správný základ, třeba v KIK, protože kde hledat kytičky, to už určitě víte.

Krásné jarní dny!

Označení: věnec jaro diy kytičky
Podobné články
LUCIA... Inšpirácia na jarné blahoželania

LUCIA... Inšpirácia na jarné blahoželania

Lucia Pospíšilová 10/03/2020
Aj vy sa už neviete dočkať, kedy táto pseudozima skončí a príde jar? Vôňa čerstvých kvetov, pokosenej trávy, spievanie vtákov, malé kuriatka a králičk...
Pokračovat ve čtení ...