Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

JITKA... Rozlučka se svobodou v barvě lila

Zveřejněno Jitka Bujoková 04/10/2019 ? Komentářů SCRAPBOOKING,
JITKA... Rozlučka se svobodou v barvě lila

Uplynulo už přes půl roku od mého posledního zveřejněného článku. Práce, děti, rekonstrukce, domácnost... asi to taky znáte. Čas je nedostatkové zboží, ale i tak se snažím uloupit si pro sebe alespoň chvilku a věnovat se tomu, při čem si odpočinu nejvíc. Hádáte správně, že to není lenošení v posteli :) Tvoření... to u kreativní tvorby si nejvíc odpočinu. Do každého projektu vkládám kus sebe a to, že se mé výtvory okolí líbí, je příjemný bonus, který zahřeje u srdce. A tak pro vás mám dnes inspiraci na květinovou rozlučkovou sadu.


 

Tento projekt jsem tvořila pro kamarádku, kterou čeká svatba. Sice ji vídám jen málo, ale mám ji moc ráda a společně s partou dalších několika žen jsme se rozhodly, že jí uspořádáme na tajňačku krásnou rozlučku se svobodou. Nejdřív jsem měla dělat jen tričko s nažehlovačkou a čelenku, ale postupně se nabalily ještě náramky pro každou z nás a podvazek pro nevěstu. Vznikla z toho taková pěkná rozlučková sada :) 

K ruce jsem si vzala vše, co by se mi mohlo hodit. Některé z vyfocených věcí jsem nakonec ani nepotřebovala :D

Nevěděla jsem, jestli se nevěstě bude víc líbit klasická čelenka nebo věneček na gumičku. Udělala jsem tedy 2 varianty a nechala se překvapit, kterou si vybere :) K výrobě čelenek jsem použila kytičky všech možných druhů v barvě lila, fialková a bílá, bílý provázek s perličkami, bílé pestíky, provázek a perličky na silonu.

Dlouho jsem si lámala hlavu s tím, jak udělat náramky. Napadlo mě jen nalepení na gumičku, ale nevzdávala jsem se a pátrala dál. Až jsem v galanterii narazila na takové ty pásky, které se po švihnutí omotají kolem zápěstí a bylo jasno. Měli jich 6... pro nás ideál :) Zdobené jsou v podobném stylu jako čelenka :)

No, a pak přišla speciální prosba... podvazek :) Tady už jsem musela oprášit i šicí stroj a vytasit vhodný zbytek látky pro jeho výrobu. Ne, že by to bylo náročné šití, ale napínat gumičku a k tomu správně umístit látku nebylo úplně snadný :D

Aby toho nebylo málo, přidaly se k nám další 4 účastnice. Ale co teď? Přeci je nenechám bez náramku! V galanterce už žádné švihací pásky neměli a termín rozlučky za rohem. Musela jsem svolit k jednodušší variantě s náramkem na gumičku. Nějak si je potom rozhodíme :)

Doma jsem vyštrachala ideální krabičku, do které jsem to všechno pečlivě naskládala... Tričko, 2 čelenky, podvazek a 10 náramků :)

Rozlučková akce již proběhla, tak můžu potvrdit, že se nevěstě dárek líbil a nejen jí :)

 

Nyní je již šťastně vdaná, a tak přeju novomanželům hodně šťastných společných let!

 

Krásný kreativní den :)

 

 

Jitka JIXIK

 

 

 

PS: Vyráběli jste také něco na nevěstinu nebo ženichovu rozlučku se svobodou? Pochlubte se nám v naší facebookové skupině Paper Garden Club  nebo na Instagramu s hastagem #tvorimezpapiru a #papergarden_cz