Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

LUCIA... Rozkvetlé leporelo

Zveřejněno Lucia Pospíšilová 11/12/2019 ? Komentářů SCRAPBOOKING,
LUCIA... Rozkvetlé leporelo

Ak radi obdarovávate svojich blízkych vlastnoručne vyrobeným darčekom, určite sa Vám bude hodiť dnešný tip. Vytvorila som malý leporelo album, kam môžete schovať pár fotiek zo spoločného výletu, vianočného rodinného fotenia alebo zo svadby. Použila som sadu papierov Till we meet again od Piatek13, ktorá je plná ruží, vlčích makov a romantických nápisov. Poďte sa pozrieť.


 

Veľkosť albumu je 19x15 cm, takže tam môžete vložiť aj väčšie fotky. Obal je z lepenky, potiahnutej látkou a je mäkký a príjemný na dotyk. Dozdobila som ho vystrihnutým rámikom z papiera zo sady a pridala pár samolepkových nápisov a papierové kvietky.

Vnútorné listy som lepila a ohýbala tak, aby mi medzi jednotlivými stranami vznikol malý priestor. Je to z toho dôvodu, aby strany neodstávali, keď sa album naplní fotkami. 

Jednotlivé strany som doplňovala scrapbookovým vzorovaným papierom, vystrihnutými obrázkami, ktoré sú súčasťou veľkej sady, samolepkami a chipboardovými ozdobami.

Urobila som dve kapsičky, kam sa dá vložiť viac fotiek naraz. Celkovo album pojme 10-15 fotiek a zaväzuje sa na stužku.

Teraz už stačí iba dolepiť pár fotiek a malý darček pre radosť je hotový :) Ako ste na tom s darčekmi vy? Radšej kupujete alebo vyrábate?

 

So svojimi projektami sa môžete pochváliť v našej Facebookovej skupine a na Instagrame s hastagom #tvorimezpapiru alebo #papergarden_cz. Budeme sa tešiť!

 

 

 

Použitý materiál:

 

- sada scrapbookových papierov Till we meet again od Piatek13

 

samolepky Till we meet again - Nápisy 1

 

samolepky Till we meet again - Nápisy 2

 

samolepky Till we meet again 01

 

- samolepky Till we meet again 02

 

- samolepky Till we meet again 03

 

visačky Till we meet again 02

 

- papierové kvietky

 

- chipboard Wycinanka

 

Podobné články
PETRA... Prázdninová dobrodružství

PETRA... Prázdninová dobrodružství

Petra Víšková 12/07/2022
Léto je tu, což pro nás scraperky znamená jediné... je tu období, kdy sbíráme zážitky, fotíme, jak zběsilé, abychom pak za sychravých podzimních a zim...
Pokračovat ve čtení ...
ERIKA... Album se stuhami na kroužku

ERIKA... Album se stuhami na kroužku

Erika Majgotová 04/02/2020
Řekla bych, že od větších alb směřuju stále k menším a menším. Minialba mě baví. A tak vám i dnes jedno ukážu. Téma únorového tvoření v Paper Garden j...
Pokračovat ve čtení ...