Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

MARTINA... Hranatá kartička v kulatém kabátku

Zveřejněno Martina Jarošová 18/10/2022 ? Komentářů SCRAPBOOKING,
MARTINA... Hranatá kartička v kulatém kabátku

Když se narodí miminko, bývá zvykem dát něco "do kolíbky". Do popředí se dostávají darovací kartičky na nákup (do drogerie, hračkářství...) - proč ne, než koupit špatnou značku plenek, raději, ať si je rodiče koupí, až bude potřeba právě s kartičkou. No, ale jak kartičku věnovat, když ji nechceš dávat do obálky? Pojďte se podívat, jak jsem si poradila s kombinací hranatých kartiček a kulatých šablon do BS.


 

Pro dnešní příspěvek jsem si vybrala novinkové super-mega-roztomilé dětské chipboardy. Protože miminka si roční období nevybírají a pořádné dávky něžnosti není nikdy dost, ukážu vám, jak darovat hranatou kartičku v kulatém kabátku :-).

 

Možná by se tento výtvor dal nazvat i mikroalbíčkem - jedná se o 4 kulaté výřezy kraftové čtvrtky z BS spojené přes průchodky krajkou a provázky. 

 

 

Přední, úvodní, stránku zdobí jeden z rozmanité nabídky chipboadů od Kreatywna Pracownia, konkrétně tedy zajíček, ale v nabídce naleznete i sloníky či medvídky. Na mém projektu je ještě místo na jméno malinké zaječice (to zatím nevíme).

 

 

Pro další zdobení jsem použila drobné kvítky v různých odstínech, knoflíky a korálky a pár obrázků ze sady Waiting for you od LemonCraft. Víc nebylo potřeba. Na další stránce se nachází prostor pro napsání krátkého textu a třetí a čtvrtá stránka obsahuje připravené gelové tečky pro budoucí darovací kartičky. S gelovými tečkami mám dobrou zkušenost, kartičku skvěle drží na místě, ale při odebírání podklad nepoškodí.

 

 

No a to je pro dnešek vše. Jdu zpracovat další novinkové chipboardy zase nějakým jiným způsobem, i když bych si je nejraději nechala jen pro sebe a chodila bych si je prohlížet (řekl sysel ve mě :-) ). Určitě si tohle taky vyzkoušejte, a já vám garantuji, že nejdéle vám bude trvat vybrat ten nejroztomilejší chipboard.

 

Na vaše příspěvky se budeme těšit ve FB klubu Paper Garden Club a na IG s označením #tvorimezpapiru či #papergarden_cz.

 

Použitý materiál:

 

Chipboardy Kreatywna Pracownia

 

Průchodky

 

Krajka a provázky (Stoklasa - bílá a růžová)

 

Drobné kvítky

 

Gelové tečky

 

Waiting for you - Lemon Craft (obrázky k vystřižení)

 

Vyřezávací šablony kruhů