Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

MARTINA... VIDEPROHLÍDKA: Dětské album ve tvaru bodíčka

Zveřejněno Martina Jarošová 16/03/2023 ? Komentářů VIDEONÁVODY,
MARTINA... VIDEPROHLÍDKA: Dětské album ve tvaru bodíčka

Dětské projekty tvoříme ráda snad každá z nás. Zcela určitě obsahují i vaše sbírky materiály v růžové či modré, roztomilé chipboardy, vystřihovačky, krajky - všechno se po dnešním článku bude hodit. Martina vás dnes zve na prohlídku jejího nejnovějšího dětského projektu - alba ve tvaru bodýčka. Úvodní stránku už jste na našich sociálních sítích viděli, tak se pojďme společně podívat i dovnitř.


 

Celý základ je tvořený kartonovým chipboardem ve tvaru dětského body. Vnitřní stránky jsou z bílé čtvrtky (30,5*30,5 cm) - na velikost A4 se nevejde, v dalším, o kousek menším provedení je body vystřihnuté z barevného papíru v různých odstínech. Každá stránka obsahuje prostor pro vlepení fotky malého miminka - celkem 13 listů: první fotka + na každý měsíc až do jednoho roku. 

 

 

Úvodní stranu zdobí knoflíčky a kapsa s chipboardem, drobná kupička dekorací, kytiček gardénií a obrázek medvídka, ruční obšívání jsem okoukala u naší skvělé Evičky :-)

 

 

Vazbu řeší knihařské kroužky v měděné barvě společně s průchodkami v modré, bílé a hnědé. Zde jsou nejvěrnějším pomocníkem kleště na průchodky Crop-a-Dile. Zdobení je výhradně ze sady Waiting for you. Nebylo potřeba a ani bych nedoporučila nějaké výrazné zdobení, prostorové dekorace - album pak rychle nabývá na objemu a hlavně - tím nejdůležitějším na co budou všichni koukat, jsou fotky malého miminka. Drobným doplňkem jsou pak jen tekuté perličky v bílé barvě.

 

 

Jeden kroužek na vazbě drží závěsnou dekoraci "cinkrlátko" v odstínech modré (provázky, korálky, knoflíky - CDD = Co Dům Dal).

 

 

VIDEONÁVOD

 

 

Doufám, že se vám dnešní prohlídka líbila a pokud se rozhodnete nechat se inspirovat albem ve tvaru bodýčka, určitě nám dejte vědět pod článek do komentáře, do FB skupiny nebo na IG s hashtagem #tvorimezpapiru nebo #papergarden_cz.

 

Použitý materiál:

 

Kartonový základ Body

 

Bílé čtvrtky 

 

Barevné čtvrtky

 

Knihařské kroužky

 

Průchodky

 

Kleště na průchodky

 

Sada scrapbookových papírů Waiting for you

 

Chipboardy

 

Knoflíky

 

Gardénie 

Podobné články
MARTINA... Adventní kalendář, který stihne do odpoledne

MARTINA... Adventní kalendář, který stihne do odpoledne

Martina Jarošová 15/11/2022
Adventní kalendář je nedílnou součástí každé domácnosti, hlavně tedy těch s dětmi. Martina vám ukáže, jak během jednoho odpoledne udělala adventní kal...
Pokračovat ve čtení ...
SOUTĚŽ... Březen 2024

SOUTĚŽ... Březen 2024

Paper Garden 07/03/2024
Třetí měsíc, třetí soutěž!  Nech se zlákat a pojď si vytvořit papírový projekt podle našeho zadání. A samozřejmě si nenech utéct možnost získat body v...
Pokračovat ve čtení ...
ERIKA... Čas dárkových karet

ERIKA... Čas dárkových karet

Erika Majgotová 29/09/2022
Přiznám se, že mám ráda osobní dárky a ty, které opravdu vyvolají jiskřičky v očích. Nejsem proto úplně milovník dárkových karet a poukazů. Když ale v...
Pokračovat ve čtení ...