Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

MEZINÁRODNÍ DEN CARDMAKINGU 2022... Speciální challenge

Zveřejněno Paper Garden 02/10/2022 ? Komentářů SOUTEŽE,
MEZINÁRODNÍ DEN CARDMAKINGU 2022... Speciální challenge

První sobota v říjnu je vždycky velkým svátkem všech holek, co rády tvoří přáníčka. A mezi ně stoprocentně patříme i my a možná i ty? To se pozná podle toho, jestli tě naše nová výzva k Mezinárodnímu dni cardmakingu nenechá chladnou. Každá správná přáníčková maniačka totiž challenge co? Vyhledává! Tak se pojď podívat, jestli v téhle obstojíš..


 

 

ZADÁNÍ SPECIÁLNÍ "MDC" CHALLENGE

 

Jako zadání jsme tentokrát připravily oblíbené bingo. Každé políčko měla na starost jedna členka našeho design tému. A co si holky "navařily", to si taky snědly, jak se můžeš přesvědčit níže u jejich inspirací.

 

Pro tebe to znamená jediné, vyber si jeden řádek - sloupček - nebo úhlopříčku a vytvoř přáníčko, které obsahuje všechny tři "ingredience". A pak nám ho pošli.

 

Jednoduché? To se uvidí! ;-)

 

 

INSPIRACE NAŠEHO DESIGN TEAMU

 

MARTINA

 

Martina si vybrala levý sloupeček - zlatá barva - kytičky - průchodka.

 

Tvořila jsem tedy levý sloupeček - Zlatá barva-kytičky-průchodka. Zlatá je v podkladovém kartónu a i výřezy lístků a použila jsem i zlaté vločky abych kytičky a lístky trochu ozlatila. Kytičky byly jasná volba, v tónech barev podkladového obrázku a průchodka mi dala zabrat, ale je tam, je zlatá a drží pár zlatých korálků. Na zmatení ještě český chipboard.

 

 

 

ZUZKA

 

Zuzka lepila podle spodního řádku - průchodka - provázek - texturovací barva.

 

V bingu se sešly parádní prvky. Po prvním zhlédnutí jsem měla vymyšleno, při hledání materiálu jsem výběr přehodnotila a nakonec použila třetí variantu. :-) Tvořila jsem při uplakaném počasí, tak jsem sáhla po starších roztomilých papírech od P13. Doplnila průchodkou,která je v tomto případě pouze dekorační, dvěmi barvami provázků, střapečky, lístky a hlavně kytičkami.

 

 

EVA

 

Evča si vybrala třetí sloupeček - chipboard - knoflík - texturovací pastu

 

Miluji přáníčkové bingo! Jasnou volbou pro mě bylo okýnko s texturovací pastou, ale kam dál? To byl trochu oříšek a stálo mě hodně sebezapření nerozšoupnout se po celé tabulce. Tvořila jsem večer u krbu, za oknem pravá podzimní plískanice... a abych si doladila atmosféru, sáhla jsem po novinkové podzimní kolekci Hello Autumn od P13 v tlumených, teplých barvách. Chtěla jsem nechat vyniknout hlavně třem vybraným prvkům, proto jsem zvolila neutrální pozadí cihlové zdi a zdobila jsem už jen mírně větvičkami a nezbytnými květinkami.

 

 

ERIKA

 

Erika tvořila podle prvního sloupečku - zlatá barva - kytička - průchodka

 

Vybrala jsem si kombinaci zlatá barva, kytička a průchodka. Proč? No, protože právě tohle je kombo mých oblíbenců. Díky průchodce jsem udělala přání rozkrývací, kytička je velký akcent a zlaté flitry podtrhují výsledek.

 

 

JANA

 

Jana si vybrala asi nejtěžší kombinaci s písmenkem, a to prostřední sloupeček - enamelka - jméno - provázek

 

Jakmile padlo ve výběru, že budeme hrát bingo, byla jsem nadšená. Později jsem se krapet zarazila, protože u písmene J mě napadala jitrnice, jelito, jednorožec … Tak jsem sedla ke své zásobě papírů a hledala. No prošla jsem je všechny a nic. Já tu jitrnici budu snad muset nakreslit! Zabrousila jsem tedy do papírů, které dostanete jako dárek k objednávce a mnohdy ji ani nepoužijete. No a světe div se, našla jsem tyhle a dokonce 2x. Tak nakonec vzniklo vintage mé přání s Jehlou.

 

 

LUCIA

 

Lucka slepila jedno vánoční přáníčko podle posledního řádku - průchodka - provázek - texturovací pasta.

 

Po dlhom rozhodovaní som si vybrala priechodku-šnúrku-textúrovaciu pastu. Táto kombinácia ma nikdy neomrzí a tvorenie mi šlo skoro samo. :-D

 

 

VÝHRA

 

A co vlastně hrajeme? O balíček plný kreativních podzimních materiálů v hodnotě 300 Kč!!! 

 

 

Své projekty posílejte do soboty 8. 10. 2022 na e-mail info@papergarden.cz a do předmětu zprávy napište SOUTĚŽ MDC. Vítězku vyhlásíme v neděli 9. 10. 2022. Nezapomeňte, že i tato soutěž se počítá do celoroční titul Královna challenge.

 

Těšíme se na vaše projekty!