Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

MÍŠA... Cestovní deníčky

Zveřejněno Michaela Wanke 03/07/2019 ? Komentářů SCRAPBOOKING,
MÍŠA... Cestovní deníčky

Když jsem viděla nádhernou kolekci Marina od Mintay, věděla jsem, že budu chtít vytvořit nějaké letní projekty. Už dlouho jsem měla v hlavě myšlenku cestovních zápisníků. A nakonec jsem se rozhodla pro malé, čtvercové formáty. Pojďte se teď se mnou podívat, jak to nakonec dopadlo :)


 

Připravila jsem si kartony o velikosti 15*15 cm, které jsem potáhla tmavě modrým papírem. Na všechny 3 cestovní deníčky jsem použila Zutter a červenou kroužkovou vazbu, která ladí s papíry.

 

Když jsem měla potažený základ, nařezala jsem si vnitřní papíry, bílé jsou na zápisky a červené na fotografie.

V programu BeFunky jsem vytvořila úvodní stránku, kam se můžou zapsat nejdůležitější údaje - například cíl cesty, termín, důležité doklady, co si nezapomenout sbalit atd... :)

 A potom nastala ta nejzábavnější část :) Zdobení. Využila jsem nádherných papírů z Marina kolekce, z malých i velkých papírů jsem vystříhala různé motivy, použila jsem provázek, hřebíčky, písmenkovou abecedu.

 

Tyhle zápisníky mě hodně bavily, tak doufám, že se budou líbit. Už teď přemýšlím z jakých nových, letních kolekcí udělám další... :) 

 

A co vy a letní projekty? Stíháte v létě tvořit? Pochlubte se v naší skupině na Facebooku.