Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

MÍŠA... Halloweenské visačky

Zveřejněno Michaela Wanke 11/10/2019 ? Komentářů SCRAPBOOKING,
MÍŠA... Halloweenské visačky

U nás ve škole to teďka žije přípravou na halloweenskou výstavu, kterou jsem dostala na starost... Takže všechny družiny vyrábějí duchy, dýně, kostlivce, pavouky, dokonce jeden strašidelný hrad a rakev s mumií budeme mít :) No a tak jsem si říkala, že když už jsem v tom halloweenském bláznění, že udělám i halloweenský článek. Rozhodla jsem se pro kolekci od UHK Gallery Magic Twilight a vytvořila jsem tři strašidelné visačky.


 

Všechny 3 visačky jsou vytvořené podobným způsobem – základ je papír z kolekce, potištěný razítky a černých Archival inkoustem – musím říct, že ho používám od začátku svého scrapbookového tvoření a mám ho prostě nejradši :) Potom jsem si z odřezků vyřezala na Big shotu kolečka a visačky, a ty jsem různě umístila a nalepila na základ visaček. Všechny visačky mají také černé průchodky, černou stuhu a černé enamelky, které jsem vyloupila snad ze 3 balení enamelek, abych jich měla dostatek :)

Na první visačku jsem použila jako doplněk použila chipboardy od Wycinanka větviček a netopýrů. Chipboardy jsou nabarvené černou barvou a vrchní vrstva je potřená krakelovacím lakem, který vytvoří popraskaný efekt. Nápis je ze starších sad od 7 Dots studio.

Stejně jsem postupovala i u druhé visačky, pouze chipboardy jsem vyměnila za samostatné pavučinky, taktéž ze sady od Wycinanka.

A třetí visačka má zase pro změnu samostatné netopýry. 

 

Co vy a Halloweenské tvoření? Připojíte se k nám?

 

Pochlubte se na Facebooku v naší skupině nebo nás na Instagramu označte hastagem #tvorimezpapiru nebo #papergardencz.

 

 

 

Podobné články
MÍŠA... VIDEONÁVOD: Mixed media layout

MÍŠA... VIDEONÁVOD: Mixed media layout

Michaela Wanke 24/11/2020
Nevím jak to máte vy, ale já jsem ten tip, že si musím občas dát pauzu od toho, co mě baví, dělat něco jiného a pak se k tomu vrátit. Tak si myslím, ž...
Pokračovat ve čtení ...