Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

MÍŠA... Podzimní layout z vánoční kolekce

Zveřejněno Michaela Wanke 30/10/2019 ? Komentářů SCRAPBOOKING,
MÍŠA... Podzimní layout z vánoční kolekce

Doufám, že jste na tom stejně jako já, a vánoční přáníčka a adventní kalendáře ještě nemáte na pracovním stole :) U nás v obchůdku už je spousta novinkových, vánočních kolekcí. Určitě na ně mrkněte. Já jsem jako vždy neodolala a hnedka jsem jednu ukořistila ještě pěkně zatepla. A určitě nebude poslední. Ale nakonec jsem se rozhodla, že z ní udělám podzimní, houbařskou stránku. Jak to dopadlo?


 

Protože jsem měla nachystané dvě houbařské fotky mých sourozenců, použila jsem kolekci Forever green od Moda scrap. Celá kolekce je v hnědých a zelených odstínech, a to se mi krásně hodilo.

Na Silhouette jsem si jako základ vyřezala lístečkový věnec – je to design od Paige Evans, právě její designy používám nejčastěji. Lístečky jsem nabarvila pomocí vodových barev a nalepila na dřevěný papír z kolekce. 

Fotky jsem podlepila dvěma kartičkami, které jsou na posledním papíru v kolekci. Pod fotky a vedle nich jsem umístila nápisy z kolekce We are family od P13.

Chipboardové houby, lístečky a žaludy jsou Botany autumn 03 od Fabriky Decoru. Všechny jsem nabarvila pomocí Zig fixů a lehce rozmazala vodou.

A lístečky a houbičky, které vidíte vystřižené? Tak ty jsou z takových těch pásků, které občas dostáváte k objednávkám jako dárek:)

Tak jak to máte vy? Už jste zcela pohlcené vánočním tvořením nebo si ještě najdete čas na jiné projekty? Pochlubte se v naší skupině na Facebooku, nebo nás na Instagramu označte #tvorimezpapiru  a #papergarden_cz.

 

 

 

Podobné články
SOUTĚŽ... Září 2019

SOUTĚŽ... Září 2019

Paper Garden 04/09/2019
Prázdniny skončily, začíná školní rok a s ním i neúprosné prověřování našich znalostí a dovedností, zda nám náhodou přes léto nezrezivěly. A jak jinak...
Pokračovat ve čtení ...
KATKA... Papírové dýně

KATKA... Papírové dýně

Kateřina Hromasová 19/10/2023
Už máte podzimní výzdobu? A co takhle papírové dýně? Ano slyšíte dobře. Papírové dýně... A navíc si trošku zavzpomínáte na dětství. Teda... alespoň my...
Pokračovat ve čtení ...
SOUTĚŽ... Červen 2018

SOUTĚŽ... Červen 2018

Paper Garden 04/06/2018
Protože je venku v poslední době pořád nádherné počasí, máme pro Vás i nádhernou červnovou soutěž plnou květin. I když tentokrát budete muset vystoupi...
Pokračovat ve čtení ...