Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

MÍŠA... Podzimní PL layout

Zveřejněno Michaela Wanke 15/10/2020 ? Komentářů PROJECT LIFE,
MÍŠA... Podzimní PL layout

Hrozně ráda tvořím s jakýmkoliv kitem. Je to v podstatě velké usnadnění práce. A to teďka na mateřské obzvlášť oceňuji. Takže stačí vzít náš nádherný podzimní kit, pár chipboardů, enamelky a je hotovo během chvilky. Nevěříte? Jen se pojďte podívat.


 

Upřímně mi nejvíc času zabírá procházení, vybírání a upravování fotografií. Jsem v tomhle ohledu trošku blázínek, takže měsíčně má Emma třeba 300 fotek z kterých vybírám... Emmičky album určitě není žádná vysoká škola scrapování - navíc PL není můj obor, na to tady máme jiné expertky. Jde mi hlavně o to, vybrat ty top fotky, doplnit kartičkami, nápisy, sem tam dozdobit a hotovo, jedeme dál. Ty úplně nej nej nej fotky budu stejně zpracovávat na velké layouty :)

Vytvořila jsem 4 stránky, které jsou velmi jednoduché, vhodné pro PL začátečníka, jako jsem já :) A navíc s Monči podzimní PL sadou kartiček a samolepek to šlo úplně samo.

Na první stránku jsem rozstříhala 2 velké kartičky a barevně je sladila s kartičkami na protější stranu. Doplnila jsem samolepkové nápisy a obrázky, chipboardy hvězdiček, srdíček a lapač snů. Pod journaling jsem umístila enamelky v podobném odstínu jako jsou kartičky.

Druhá dvoustránka je o poznání barevnější. Kartičky jsem zase ladila k sobě. Mám to tak radši, než když je každá barevně úplně jiná.

Opět jsem doplnila enamelky, chipboardy šipek, samolepkové lístečky a nápisy.

Musím říct, že ty průhledné nápisy se mi hrozně líbí a nejradši bych je dávala všude.

 

A co už jste vytvořili z naší podzimní sady vy? Pochlubte se na Instagramu s hastagem #papergarden_cz a #tvorimezpapiru nebo v naší facebookové skupině.

 

 

Použitý materiál:

 

PL kartičky Podzimní nálada

samolepky Podzimní nálada - fráze

samolepky Podzimní nálada - transparentní samolepky

 

samolepky Podzimní nálada - obrázkové samolepky

chipboard srdíčka

chipboard hvězdy

chipboard lapač snů

enamelky

 

 

 

 

Podobné články
MÍŠA... Visačky romantické čarodějky

MÍŠA... Visačky romantické čarodějky

Michaela Wanke 14/04/2021
Čarodějka a romantická říkáte si? Že to k sobě nejde? Já vás dneska vyvedu z omylu. Určitě jste si všimly naší nádherné kolekce Harry Potter chipboard...
Pokračovat ve čtení ...
MÍŠA... MM Layout

MÍŠA... MM Layout "Zrzka z pohádky"

Michaela Wanke 21/03/2018
Hrozně ráda používám krásné fotky zajímavých žen a dívek na svých layoutech. Ty stránky mají vždycky úplně jiné kouzlo. Tentokrát jsem si vybrala nádh...
Pokračovat ve čtení ...