Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

MÍŠA... Rodinná fotografie aneb vzpomínky na papíře

Zveřejněno Michaela Wanke 28/09/2021 ? Komentářů SCRAPBOOKING,
MÍŠA... Rodinná fotografie aneb vzpomínky na papíře

Všichni už dobře víte, že kolekce od Mintay mám prostě hodně ráda :) No a tentokrát mi neskutečně učarovala kolekce Written Memories. Líbí se mi barevná kombinace, která mi připomíná naší svatbu, líbí se mi obrázky knih, dopisů a per. Na instagramu jsem vás nechala hlasovat o to, jakou fotku mám použít na layout, tak se pojďte podívat na výsledek.


 

Mám pocit, že můj postup při výrobě mixedmedia layoutu jsem vám popisovala již mnohokrát. Ale opakování matka moudrosti :) Takže jako první průhledné gesso, nechat zaschnout, poté pasta, nechat zaschnout, barvy a opět nechat zaschnout. Následují razítka na pozadí, výběr krajky, přidání chipboardů, vytvoření shluků, dozdobení výseky, a nakonec přidání ozdob - v tomto případě pěnové kuličky.

Tvoříte také mixed média? Tak se pochlubte se vašimi MM výtvory v naší skupině na Facebooku nebo na instagramu s hashtagy #tvorimezpapiru nebo #papergarden_cz.

 

 

Použitý materiál:

 

Kolekce Written memories 12x12

 

Kolekce Written memories 6x6

 

Výseky z kolekce Written memories

 

Gesso průhledné

 

3D gel

 

Magical paint Fabrica Decoru

 

Lepidlo

 

Chipboardy

 

Razítka

 

Archival ink