Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

MÍŠA... Svatební exploding box

Zveřejněno Michaela Wanke 23/06/2021 ? Komentářů SCRAPBOOKING,
MÍŠA... Svatební exploding box

Posledních pár týdnů nestíhám tvořit pro radost - pracuji hlavně na zakázkách a chystám svatbu mojí mladší ségry. No a ta očekáváná svatba proběhne už tuto sobotu. Takže jsem zasedla ke stolu a vytvořila exploding box, kam dáme penízky a losy pro novomanžele. Mimochodem - při poslední objednávce jsem řekla Diance, aby mi do balíčku přihodila nějakou kolekci jako překvapení. A světe div se - přesně se mi trefila barevností do noty, protože svatba se nese v zelenkavých tónech a kolekce Happy days od Scrapmir se mi skvěle hodila na tento exploding box :) 


Už dávno jsem vzdala tvoření exploding boxu od píky - teď si užívám luxusu předpřipraveného boxu, který jenom dozdobím. Zádrhel nastal u zdobení vevnitř, protože jsem předpokládala, že mám doma ještě nějaké 3D chipboardy, a ejhle... neměla. Takže jsem si dort vyrobila sama z papírů z kolekce a dozdobila květinami. Abych nemusela složitě měřit a stříhat papíry, využila jsem vyřezávací šablonu 3D dortíku od Lady E, takže dortík byl hotový raz dva.

Box je jinak velmi jednoduše zdobený, pouze krajka, kytičky a výseky z kolekce Happy days. 

A co vy a exploding boxy? Tvoříte jenom svatební nebo i tématické? Pochlubte se nám v našem Paper Garden Clubu na Facebooku nebo na Instagramu s označením #papergarden_cz nebo #tvorimezpapiru. Rády se necháme zase na oplátku inspirovat od vás.

 

Použitý materiál:

 

Exploding box

Kolekce Happy days

Výseky z kolekce Happy days

Lepící páska

Glossy lepidlo

Kytičky

Krajka

Rýhovací podložka

Řezačka

Vyřezávací šablona - 3D dortík

Podobné články
MÍŠA... Svatební exploding box s altánkem

MÍŠA... Svatební exploding box s altánkem

Michaela Wanke 06/08/2020
Ačkoliv se Korona snažila, svatební sezonu nepřekazila. Alespoň tedy lidem v mém okolí. Takže nás letos v létě čekají 3 svatby. Jako první se chystáme...
Pokračovat ve čtení ...