Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

MÍŠA... Svatební exploding box s altánkem

Zveřejněno Michaela Wanke 06/08/2020 ? Komentářů SCRAPBOOKING,
MÍŠA... Svatební exploding box s altánkem

Ačkoliv se Korona snažila, svatební sezonu nepřekazila. Alespoň tedy lidem v mém okolí. Takže nás letos v létě čekají 3 svatby. Jako první se chystáme na svatbu manželovy mladší sestřičky. No a tak bylo jasné, že nemůžeme jen tak předat peníze v obálce. Kromě zlatého prasátka s drobnými mincemi tedy budeme dávat i exploding box, kam vložíme peníze a stírací losy. Pojďte ho omrknout.


 

 

Použila jsem bílý, předpřipravený základ, který jsem ozdobila papíry z kolekce Blush od Lemoncraft. Dříve jsem si základ  vyráběla sama, ale tohle je mnohem jednodušší, rychlejší a navíc se dovnitř krásně vejdou všechny ty úžasné 3D chipboardy. Ten jsem samozřejmě vybrala se svatební tématikou: svatební pár v krásném altánku. U lepení chipboardu jsem se trošku zapotila, ale myslím si, že výsledek stojí za to!

 

Na boční strany jsem vystříhala dekorace ze stejné kolekce ze sady ve velikosti A4, jejíž součástí jsou vystřihovací papíry s růžičkami a rámečky. Růžičky jsem schválně nelepila celé, ale tak aby se za ně daly zastrčit peníze a losy.

 

 

Kolem novomanželů jsem umístila mini kvítky v růžových odstínech. A na boky jsem připevnila nápisy, na co můžou peníze použít.

 

 

Víčko jsem dozdobila ve stejném stylu: nápisem, kvítky a kolem jsem uvázala růžovou stužku. Jo a mimochodem, vyfotit hezky exploding box považuji za vyšší dívčí :) 

 

A co vy a svatební sezona? Plánujete svatbu, nebo jdete jako hosté? A vyrábíte vlastní dárky? Pochlubte se na Facebooku v naší skupině nebo nás označte na Instagramu s #tvorimezpapiru a #papergarden_cz.