Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

NAROZENINOVÝ SOUTĚŽNÍ KVÍZ ANEB JAK DOBŘE ZNÁŠ PAPER GARDEN

Zveřejněno Paper Garden 08/04/2017 ? Komentářů SOUTEŽE,
NAROZENINOVÝ SOUTĚŽNÍ KVÍZ ANEB JAK DOBŘE ZNÁŠ PAPER GARDEN

Už rok u nás v papírové zahrádce můžte nakupovat scrapbookový materiál a už rok se na blogu Paper Garden setkáváte s naším Design Teamem. A proto jsme pro vás připravily dnešní kvíz, kde vás nebudeme zkoušet ze zeměpisu nebo biologie, ale z v podstatě z toho, jakým jste fanouškem. Víme, že jeden rok nění zrovna závratná doba, ale pro skalní příznivce bude dnešní soutěžní kvíz lážo plážo. Ti ostatní možná budu muset zabrousit do archivu našich příspěvků nebo do e-shopu a číst a počítat... :-) Tak či onak, určitě se dozvíte spoustu zajímavých informací. A my vám držíme při jeho luštění palce a přejem hodně štěstí při pondělním losování... ;-)


 

Otázka č.1

Pořád se rozrůstáme a právě teď najdete v nabídce Paper Garden:

A) 450 produktů

B) přes 1500 produktů

C) nic, co byste doma potřebovali

 

Otázka č. 2 

Do naší zahrádky rádi zveme i milé hosty. Dokážete říct, kolik jich už v Paper Garden bylo na návštěvě?

A) 10

B) nikdo k nám nechodí

C) 19

 

Otázka č. 3 

Věk je pro nás jenom číslo! :-) Ale schválně, co když bychom se Vás zeptaly, kolik je nám, holkám, z design teamu (Diana, Jíťa, Míša, Monča, Timona) dohromady let? Věděly byste?

A) 125

B) 280

C) 176

 

Otázka č. 4

Každý týden pro vás vytváříme akční nabídku, ve které si můžete vybrat z více než 40 zlevněných produktů. Každý týden tato akční nabídka startuje ve stejný den a vy určitě budete vědět, který den v týdnu to je...

A) středa

B) pondělí

C) neděle

 

Otázka č. 5

A protože už toho v nabídce máme tolik, museli jsme si pořídit skládek - výdejnu, kde si můžete svoje objednávky přijít osobně vyzvednout. Víte, KDE se naše výdejna scrapové radosti nachází?

A) v Praze na Proseku

B) v Brně v Řečkovicích

C) v Jihlavě vedle ZOO

 

Otázka č. 6

Na blogu Vás každý týden inspiruje tým vášnivých scraperek - designerek. Samozřejmě, ale nežijí jen papírem, ale mají třeba také svoje chlupaté lásky. Přiřaďte správně domácí mazlíčky k jejich majitelkám:

A) Dianka

B) Míša

C) Jíťa

D) Monika

 

1) yorkšíří páreček Čilli a Hugo

2) číči Scary a Movie

3) pejsek Lajka

4) králíček Flíček

 

Otázka č. 7

Do naší zahrádky chodíte především pro papírové kytičky a my se pro vás snažíme "pěstovat" stále nové druhy. Tipnete si ale, které kytičky jste si doposud oblíbili nejvíce a kterých jste si koupili suverénně nejvíc?

A) žluté růže

B) konvalinky

C) bílé magnólie

 

Otázka č. 8

Některé z nás se nestarají jen o své mazlíčky, ale také o své potomky . Ano, v design teamu máme několik dětí, některé už dokonce dospělé! Jak se jmenují ratolesti Monči, Jíti a druhé Monči (Timony) v tomto pořadí:

A) Marťa, Davídek, Zuzana

B) Marťa, Páťa a Daník, Bára

C) Květoslav, Horymír a Šemík, Saxana

 

Otázka č. 9

Od loňského léta pro vás připravujeme kreativní balíčky (kity), do kterých pro Vás každý měsíc vybíráme ten nejhezčí materiál. Dokážete spočítat, kolik kitů i PL kitů jsme za dobu naší existence připravili:

A) 11

B) nevím, a hlavně už žádný nepřipravujte

C) 7

 

Otázka č. 10

Naši tvorbu sledujete už nějaký ten pátek, a tak si myslíme, že naše projekty už bez problému rozpoznáte a přiřadíte k autorce. Nicméně, musíme si vás pro jistotu vyzkoušet :-) Napište nám k obrázkům označeným písmeny jméno členky našeho Design Teamu, která jej vytvořila:

Tak, a jsme na konci. Svoje odpovědi můžete posílat e-mailem na adresu: info@papergarden.cz, jako předmět uveďte KVIZ. Soutěž bude ukončena o půlnoci v neděli 9.4.2017 a z došlých odpovědí vylosujeme jednoho vítěze, který se bude moci radovat z poukázky na nákup v hodnotě 200 Kč. Vítěze i správné odpovědi vyhlásíme v pondělí na našem Facebooku a budeme ho kontaktovat e-mailem.

Podobné články
NAROZENINOVÝ KVÍZ... Jsi typická scraperka?

NAROZENINOVÝ KVÍZ... Jsi typická scraperka?

Paper Garden 10/04/2022
Jsou tu další narozeniny Paper Garden a to je jedinečná příležitost, jak se s vámi, naše nejmilejší scraperky, poznat zase o něco lépe. Vaše projekty ...
Pokračovat ve čtení ...