Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

PETRA... Exploding box pro švadlenku

Zveřejněno Petra Víšková 11/05/2021 ? Komentářů SCRAPBOOKING,
PETRA... Exploding box pro švadlenku

My Češi jsme svou šikovností pověstní po celém světě. Ne nadarmo se přeci říká, že má někdo zlaté české ručičky! No povězte sami, určitě každý znáte nějakého kutila, který si sám dokáže vyrobit v podstatě cokoli, a každý z nás má v rodině jistě i švadlenku, která vyspraví nejednu díru v kalhotách ale ušije třeba rovnou šaty, mikinu nebo dokonce kabátek. Pokud takovou švadlenku v rodině máte, dnes mám pro vás tip, jak jí udělat radost!


 

Už jste si v obchůdku všimli kolekce Stitched with Love od P13? Nádherné vyšívané motivy kytiček a jemné pastelové tóny růžové, fialové a zelené, tak to je pro naše švadlenky šité přímo na míru. 

Já jsem si pro vás dnes připravila inspiraci na exploding box, jehož vnitřek jsem sice zdobila neutrálně na každou příležitost, ale určitě by bylo možné ho vybavit tématicky jehelníčkem, nitěmi, krejčovským metrem a jehlami. Pokud byste chtěli inspiraci přesně na takový exploding box, podívejte se na nádherný boxík, který vyrobil náš host Konstancie Záhorková alias Artka. 

Jako zajímavý detail v boxíku jsem vyrobila kapsičku na visačku v podobě shakeru s flitry

Víčko krabičky jsem ozdobila mými oblíbenými makovými a třešňovými květy, růžemi, saténovou stuhou a přidala jsem další dvě visačky.

Také jste tvořily nějaké přáníčko, boxík či visačku šitou na míru pro švadlenky? Pokud ano, rády se necháme inspirovat v naší skupině Paper Garden Club na Facebooku nebo na Instagramu s označením #papergarden_cz a #tvorimezpapiru. 

 

Použitý materiál:

 

kolekce papírů Stitched with Love (Piatek 13)

visačky Stitched with Love (Piatek 13)

vellum

flitry bílé

flitry lila

makové květy

třešňové květy

růže

saténová stuha

Podobné články
PETRA... Barevná podzimní přání

PETRA... Barevná podzimní přání

Petra Víšková 28/10/2020
Když jsem vám v jednom ze svých posledních článků psala, že letošní podzimní kolekce se obzvláště povedly, měla jsem kromě Fall Festival od Mintay na ...
Pokračovat ve čtení ...