Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

PETRA... Radost pro maminku

Zveřejněno Petra Víšková 06/05/2019 ? Komentářů SCRAPBOOKING,DIY,
PETRA... Radost pro maminku

V bříšku jsi mě nosila, v kočárku mě vozila. Pamatuješ první zoubek? Natlučené kolínko? U všeho jsi vždycky byla, moje sladká maminko... tak touhle básničkou mě nedávno dojala moje malá treperenda. Je to tak, nám maminkám stačí k ohromné radosti opravdu málo. Pokud přemýšlíte nad drobným dárečkem ke Dni maminek a hledáte inspiraci, pojďte se podívat, co jsem si pro svou maminku nachystala já.


 

Pomalu se nám blíží den, kdy chceme odměnit své maminky za to, že se o nás krásně starají a jsou nám oporou. Mnohdy je potěší drobná kytička, něco sladkého na zub, nebo jen společně strávený čas. Moje maminka zároveň v květnu slaví své narozeniny, takže jsme si pro ni přichystali malý dárek, který skrývá velké překvapení.

K ruce jsem si tentokrát vzala jemnou pastelovou kolekci Daydream od Studio 40 a vytvořila něžné poměrně jednoduché přání, kdy základem je papír s motivem dřeva ozdobený drobnými kytičkami, vystřiženými lístky, provázkem kamínky a doplněný chipboardem "Mamince".

K přáníčku jsem vytvořila ještě drobnou stejně zdobenou krabičku, do které je možné schovat například pár čokoládových bonbónů. 

Pokud byste potřebovaly více prostoru na drobné dárečky jako já, vyrobte si těchto drobných krabiček rovnou šest a můžete si je svázat k sobě krajkou nebo stužkou. Maminka pak může krabičky postupně rozbalovat a objevovat další a další radosti. My jsme jí krabičky dokonce očíslovali, aby to největší překvapení přišlo až nakonec. A že stálo za to!

 

Použitý materiál:

 

kolekce papírů Daydream (Studio 40)

 

kytičky

 

chipboard

 

provázek

 

kamínky

 

krajka

 

razítka

 

 

Jakoupak drobností obdarujete letos svou maminku vy? Pokud to bude ručně vyrobené přáníčko od srdce, bude z něho mít určitě ohromnou radost!

 

A my se v našem Paper Garden klubu rády pokocháme také.

Podobné články
HOST V PAPER GARDEN... Kristína Čepčeková

HOST V PAPER GARDEN... Kristína Čepčeková

Paper Garden 22/02/2017
Ahojte!Teším sa, že sa k vám prihováram z tohto krásneho rozkvitnutého blogu. Keď ma Dianka pozvala hosťovať na blog Paper Garden, bola som veľmi poct...
Pokračovat ve čtení ...
PETRA... Kreslené přání aneb když nasyslená razítka nestačí

PETRA... Kreslené přání aneb když nasyslená razítka nestačí

Petra Víšková 22/05/2019
Miluji výzvy a občas mám to štěstí, že se ke mně dostane zakázka na nějaké to přáníčko šité na míru. Už když poslouchám zadání, jak by mělo přáníčko v...
Pokračovat ve čtení ...
ZUZKA... Exploding box nejen pro muže

ZUZKA... Exploding box nejen pro muže

Zuzana Ševčíková 09/08/2022
Jupííí a je to tady! Můj první článek a inspirace pro Vás...no žádná velká romantika to ale nebude. Nachystala jsem si totiž exploding box v pánském s...
Pokračovat ve čtení ...