Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

Slavíme 5. narozeniny

Zveřejněno Paper Garden 04/04/2021 ? Komentářů SOUTEŽE,
Slavíme 5. narozeniny

Máme za sebou další, tentokrát velmi náročný rok... rok, ve kterém jsme toho více nesměli než směli, rok, ve kterém každý jednotlivý den byl pro nás všechny nesmírnou výzvou. A právě proto, že jsme tento rok (ať už s většími či menšími obtížemi) ustáli, si dnes všichni zasloužíme oslavu! A že je CO slavit! Je to neuvěřitelné, ale našemu nejmilejšímu obchůdku Paper Garden je už 5 let! 


 

Pět krásných let, které nás všechny mnohému naučily, které nám všem mnohé daly. A to nemluvíme o poličkách plných scrapbookového materiálu:-) Mluvíme spíše o přátelstvích, vzájemné inspiraci, sounáležitosti a vzájemném pochopení. Řekněte samy, kde jinde, než v naší scrapbookové komunitě, si můžete vášnivě popovídat o lepící pásce a vůni papíru;-) My si prostě rozumíme. A za to všechno vděčíme i Paper Garden.

 

Ale Paper Garden by samozřejmě  nebylo to, co dnes je, bez vás, skvělých zákaznic, které se k nám neustále vracíte, bez super design teamu, který se vám téměř denně snaží přinášet novou inspiraci a bez Dianky, která obchůdek stvořila a každým dnem si ho hýčká. Pojďme proto všichni společně oslavit narozeniny Paper Garden. A protože to jsou první půlkulaté narozeniny, budeme slavit celý týden!

 

Program narozeninového týdne:

 

 

Dárečky po celý týden:

 

Od pondělí do neděle budeme ke každé objednávce přidávat sladké překvapení...

...a do každé objednávky nad 1 000 Kč přidáme navíc jako dárek roztomilé buttonky.

 

Děkujeme za vaši přízeň a huráááá, zítra už od rána pojďme slavit.

 

Tak račte objednávat a hlavně sledujte náš Facebook!

 

Podobné články
Slavíme 4. narozeniny a máme pro Vás víkend plný překvapení

Slavíme 4. narozeniny a máme pro Vás víkend plný překvapení

Paper Garden 03/04/2020
Někdo říká, že na oslavy teď není nálada. My říkáme, že právě teď je ten nejlepší čás si užít báječnou víkendovou párty s papírem a přijít na jiné myš...
Pokračovat ve čtení ...