Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

SOUTĚŽ... Červenec 2020

Zveřejněno Paper Garden 03/07/2020 ? Komentářů SOUTEŽE,
SOUTĚŽ... Červenec 2020

Léto nám začalo, a tak jsem si pro vás nachystala pěkně šťavnatou, letní soutěž. Tak si nachystejte vychlazený meloun nebo dobrý drink a pojďte tvořit s námi. A pozor, bude to pěkná divočina!


 

 

ZADÁNÍ

 

Vytvořte jakýkoliv projekt, na kterém použijete alespoň 3 barvy ze zadané paletky  Můžete tvořit cokoliv od přáníček přes scrapbookové stránky, ale z výsledného projektu musí být poznat inspirace naší paletkou.

 

 

VZOROVÝ PROJEKT OD MÍŠI

 

Tentokrát jsem si pro vás připravila Pocket letter. Jsou to v podstatě ATC kartičky, ale místo výměny jedné kartičky vyměníte celou stránku na jedno téma s jedním člověkem :) No a pro letní pocket není lepší kolekce než The four seasons Summer od P13!

Tento letní pocket je volný k výměně, tak kdybych někoho inspirovala a chtěly se mnou stránku vyměnit, ozvěte se :) 

 

 

PODMÍNKY

 

Fotografii vašeho projektu nám pošlete na adresu info@papergarden.cz, do předmětu uveďte PG SOUTĚŽ 07/2020.

 

 Projekt musí být vytvořený jen pro naši soutěž a nesmí být použit v jiné soutěži, ani publikovaný na vaší FB stránce či blogu. 

 

Všechny vaše projekty budeme průběžně vkládat do alba na Facebook, kde si je můžete prohlédnout, kochat se s námi a samozřejmě se i podpořit navzájem. 

 

 

TERMÍN

 

pátek 31.7.2020

 

 

VÝHRA

 

Výherkyni zvolí náš design team. Výhrou je poukázka v hodnotě 100 Kč na nákup a kolekce papírů BEAUTIFUL LIFE 12X12 od Studio 40.

 

Jako obvykle budeme mít ale i druhou vítězku. Tu vylosujeme a předáme 10% slevu na nákup v našem obchůdku.

 

Těšíme se na vaše projekty a teď už hurá na vyletněnou paletku.