Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

SOUTĚŽ... Den maminek 2020

Zveřejněno Paper Garden 04/05/2020 ? Komentářů SOUTEŽE,
SOUTĚŽ... Den maminek 2020

Tento týden o druhé květnové neděli slavíme Den maminek. A my jsme si pro vás nachystaly rychlou tematickou soutěž. Protože maminky i babičky dostávají pořádně zabrat, když jsou teď všechny děti doma, pojďme je ocenit, poděkovat jim a vytvořit pro ně (nebo pro sebe) krásnou vzpomínku. Členky našeho Design Teamu si pro vás připravily inspiraci a také povídání o tom, co pro ně Den maminek znamená a jak ho slaví. A co se bude tvořit? To už se dozvíte v článku.


 

 

ZADÁNÍ

 

Vytvořte projekt ke Dni maminek. Může to být layout, rámeček na fotku, přáníčko nebo nějaká jiná papírová drobnost. Na projektu musí být fotografie maminky nebo babičky. Tou maminkou můžete být samozřejmě i vy ;-)

 

PROJEKT OD DIANKY

 

S mým „mumínkem“ máme hodně blízký vztah, vždyť jsme od sebe jen 21 let. Nese to sebou jak hodně smíchu, tak někdy i pořádnou hádku. Ale nevyměnila bych mamku za žádnou jinou. Je stále veselá, stále mladá a stále krásná a je pro mě velkým vzorem v mnoha věcech. 

 

Čím jsem starší, tím víc pozoruju, jak se jí v lecčems podobám. Označení Den matek se mi moc nelíbí, změnila bych ho na Den maminek, a i letos od mě ta moje dostane něco handmade (možná zrovna tenhle layout), kytičku a velkééé obejmutí.

 

PROJEKT OD ERIKY

 

Když padlo, že na projektu ke Dni Matek může být i babička, měla jsem jasno. Babička pro mě byla nesmírně významná. Hned jsem také měla před sebou tuhle fotku, na které slavím 3 roky. Ty narozeniny si sice nepamatuji a už od nich uplynulo 31 let a pár dní, ale kolekce Happy Place dokonale svým názvem vystihuje to, jak jsem se s babičkou cítila, samozřejmě i s dědou. Je také plná květin a ty babička milovala. Hlavně růže. Její zahrada byla nezapomenutelná. 

 

Pamatuji si, že v létě, když babička nosila své zástěry, neustáleji na ní sedali motýli. Byly to sice babočky, ale nevadí, motýlci v kolekci mi do celého projektu zkrátka zapadali, k babičce patří. Babička také šila, paličkovala, pletla, háčkovala a uměla spoustu tvořivých věcí. To jsem snad částečně podědila. No a proto jsou na layoutu bavlnky, které mi vytvořily osnovu. Myslím na ní každý den a tvoření tohoto layoutu mě naplňovalo klidem, stejně jako každá vzpomínka na ni. Já jsem trochu vyrostla, děda vypadá stále stejně a babičku si držím ve vzpomínkách přesně takhle.

 

PROJEKT OD LUCII

 

Tuto fotku vyfotil môj ocino pred 33 rokmi, mám na nej 6 týždňov. Aj keď môj príchod na svet a prvých pár týždňov života neboli uplne ružové mamina sa usmieva.Ďakujem jej za to, že to so mnou nevzdala... :-)

Deň matiek si vždy pripomíname vyrobeným blahoželaním, kvietkom alebo sladkou drobnosťou. Tento rok to bude iba kvietkované prianie alebo virtuálny kvet. 

 

PROJEKT OD MÍŠI

 

Den matek se u nás nijak významně neslavil, většinou jsme maminkám zavolali a poslali přáníčko. Třeba se to letos změní, když už jsem taky maminka :)

 

Ohledně stránky: použila jsem kolekci Zapach raju od Galerie Papieru. Fotografie je prý z roku 1990 a jsem na ní společně s mamkou, babičkou a prababičkou. Výroba mi trvala asi týden, maminky pochopí (volné chvilky, když miminko spí). Ale po několika týdnech bez scrapování jsem si to tvoření moc užívala.

 

 

PROJEKT OD MONČI

 

Den matek je pro mě takovým trochu rozpolceným svátkem. Je to již více než rok, co má maminka zemřela, takže jí patří vzpomínka nejen v tento den, ale každou chvilku. Ale na Den matek jsme jí nikdy nezapomněli přivézt kytičku jejích oblíbených gerber a k tomu něco dobrého. 

 

A já jako máma vždy dostanu krásnou kytici a Marťa vyrábí v družině ke Dni matek nějaké hezké přání nebo obrázek. Uvidíme, jestli mi něco vyrobí i letos, když jsou školy zavřené. Všem maminkám krásný svátek!

 

PROJEKT OD PÉTI

 

Musím se přiznat, že v naší rodině jsme tak trochu ostudy... Den matek totiž moc neslavíme. Ale zase na naši obranu musím říct, že naše maminka má začátkem května narozeniny a to se samozřejmě bez pořádné oslavy a dárečků neobejde. 

 

Layout, který jsem si pro vás přichystala jako inspiraci, má pro mě velký význam, nebo alespoň fotografie na něm určitě. Jsme na ní totiž 4 generace žen – maminek a dcer. Kdybych zalovila v našem rodinném archívu fotek hlouběji, tak bych dokázala najít ještě jednu téměř identickou fotografii, kde ovšem na místě miminka jsem v peřinkách zachumlaná já a kolem mám svou maminku, babičku a prababičku. Historie se prostě opakuje!

 

PROJEKT OD VIPETY

 

Den maminek u nás už víc jak 15 let slavíme každoročně stejně. V naší malé vísce se koná vždy druhou květnovou neděli besídka ke Dni maminek. Takže beru mamku a babičku a vyrážíme si poslechnout básničky a písničky, které si místní děti pro maminky nacvičily. 

 

Po besídce dostanou maminky a babičky karafiát, všichni si sedneme ke stolům, poklábosíme u dortíku a kávy a pak se jde domů. Poslední 3 roky jsem s sebou brala samozřejmě i moji Klárku, která zatím na podiu nevystupuje, a mojí mamce a babičce jsem dávala přáníčko, jak jinak. Letos zůstaneme jen u těch karafiátů a přáníček.

 

PODMÍNKY

 

Fotografii vašeho projektu nám pošlete na adresu info@papergarden.cz, do předmětu uveďte PG SOUTĚŽ Den maminek.

 

 Projekt musí být vytvořený jen pro naši soutěž a nesmí být použitý v jiné soutěži, ani publikovaný na vaší FB stránce či blogu. 

 

Všechny vaše projekty budeme průběžně vkládat do alba na Facebooku, kde si je můžete prohlédnout, kochat se s námi a samozřejmě se i podpořit navzájem. 

 

 

TERMÍN

 

Sobota 9. května

 

 

VÝHRA

 

Výherkyni vybere náš design team. Výsledky se dozvíte v neděli 10.5. v 19 hodin. Výhrou je balíček materiálů z kolekce We Are Family od P13 v hodnotě 450 Kč. 

Těšíme se na vaše projekty s maminkami a užijte si tvoření

 

Podobné články
VYHLAŠUJEME VÍTĚZKY SOUTĚŽE... Říjen 2019

VYHLAŠUJEME VÍTĚZKY SOUTĚŽE... Říjen 2019

Paper Garden 04/11/2019
Kdo by to byl řekl, že podzimu sluší růžová barva! Vaše krásné barevné projekty jsou toho důkazem. My v Design Teamu jsme nadšené, že se toho nebojíte...
Pokračovat ve čtení ...
VYHLLÁŠENÍ VÍTĚZEK... Duben 2022

VYHLLÁŠENÍ VÍTĚZEK... Duben 2022

Paper Garden 04/05/2022
Na půlku dubna letos připadly Velikonoce, a tak jsme pro vás měly připravenou veskrze tématickou soutěž, Jsme rádi, že jste nevzaly do zaječích a ve v...
Pokračovat ve čtení ...
KRÁLOVNA CHALLENGE 2020

KRÁLOVNA CHALLENGE 2020

Paper Garden 05/01/2021
Řekněme si to otevřeně, rok 2020 byl pro většinu z nás rokem velice náročným, na který jen tak nezapomeneme, i když bychom to nejraději udělali. Přest...
Pokračovat ve čtení ...
VYHLAŠUJEME VÍTĚZE... Březen 2018

VYHLAŠUJEME VÍTĚZE... Březen 2018

Paper Garden 01/04/2018
Když jsme připravovaly březnovou soutěž, vybíraly jsme téma podle toho, že tvořit budete v jarním měsíci plném prvních teplých dní a rozkvetlých zahrá...
Pokračovat ve čtení ...