Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

SOUTĚŽ... Prosinec 2020

Zveřejněno Paper Garden 04/12/2020 ? Komentářů SCRAPBOOKING,SOUTEŽE,
SOUTĚŽ... Prosinec 2020

V listopadu jsme Vás trochu potrápily s mixed medii. Ačkoliv já si nemyslím, že by to bylo něco těžkého, někteří mohou říkat opak. A tak jsem se rozhodla Vás trochu šetřit v prosinci, abyste měli čas na pečení cukroví a vánoční úklid. No a večer u pohádek můžete tvořit do naší prosincové soutěže.


 

 

ZADÁNÍ

 

 

Vytvořte projekt, inspirovaný barevnou paletkou dle zadání. Použijte alespoň 3 barvy z paletky- světle modrá, červená, béžová, šedá a bílá. Druhou podmínkou je vytvoření vánočního nebo zimního projektu. Ať už se bude jednat o vánoční přání, zimní layout, nachystaný December daily nebo stránka v PL - mělo  být jasně patrné, že jde o zimní nebo vánoční tématiku.

VZOROVÝ PROJEKT OD MÍŠI

 

Já jsem si nachystala December Daily deník. Desky jsem si vyrobila od základu, přes nařezání kartonu, po potažení plátnem a přichycení kroužkové vazby. Mimochodem, kroužkovou vazbu máme v obchůdku a musím říct, že za mě je tohle super řešení, protože si můžu nachystat dopředu vnitřní listy, a pak je přehazovat podle toho, jak se mi barevně budou hodit k prosincovým fotkám.

 

 

Desky jsem ozdobila pomocí šablony a texturovací pasty, gázy, kitu Vánoce u nás doma, chipboardů a kytiček. Snažila jsem se vše držet v jednodušším stylu, protože ani vnitřní listy nebudou moc zdobené. Jak budou stránky vypadat vám budu ukazovat na instagramu, tak nás sledujte :)

 

 

PODMÍNKY

 

Fotografii Vašeho projektu nám pošlete na adresu info@papergarden.cz, do předmětu uveďte PG SOUTĚŽ 12/2020.

 

 Projekt musí být vytvořený jen pro naši soutěž a nesmí být použit v jiné soutěži, ani publikovaný na vaší FB stránce či blogu. 

 

Všechny vaše projekty budeme průběžně vkládat do alba na Facebook, kde si je můžete prohlédnout, kochat se s námi a samozřejmě se i podpořit navzájem.

 

 

TERMÍN

 

čtvrtek 31. 12. 2020

 

 

VÝHRA

 

Výherkyni zvolí náš design team. Výhrou je poukázka v hodnotě 100 Kč na nákup a kolekce scrapbookových papírů a chipboardů Nordica od Studio 40.

 

 

 

Druhou vítězku vylosujeme a předáme 10% slevu na nákup v našem obchůdku.

 

Těšíme se na vaše projekty

 

Podobné články
VYHLÁŠENÍ VÍTĚZEK... Prosinec 2020

VYHLÁŠENÍ VÍTĚZEK... Prosinec 2020

Paper Garden 03/01/2021
Je nám jasné, že s novým rokem jste natěšené na nové výzvy a novou inspiraci k tvoření. Dnes si ale ještě trochu zavzpomínáme na rok minulý, přesněji ...
Pokračovat ve čtení ...