Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

SOUTĚŽ... Září 2021

Zveřejněno Paper Garden 07/09/2021 ? Komentářů SOUTEŽE,
SOUTĚŽ... Září 2021

Do konce roku nám zbývají poslední 3 měsíce. Je to vůbec možný, jak to zase uteklo? Čeká nás podzim a asi všichni tak nějak napjatě očekáváme, co ten letošní přinese. A přejeme si, aby si jeden nezdolný vir, který tu s námi už nějakou dobu je, konečně vzal volno. Protože všeho moc škodí! Abychom tedy zahnaly všechny chmury a užily si babí léto, připravily jsme pro vás záříjovou soutěž s hodně optimistickým zadáním.


 

TÉMA

 

Všechny barvy duhy

 

 

ZADÁNÍ

 

Vytvořte jakýkoli projekt, ve kterém bude patrné celé (nebo aspoň většina) barevné spektrum. Může se jednat o přáníčko s barevnými přechody, layout vyšívaný různě barevnými nitěmi, nebo třeba visačkové minialbum, které má každou stránku jinak barevnou a dohromady tvoří duhu.

 

 

VZOROVÝ PROJEKT OD DIANKY

 

Miluji barevné stránky od Steffi Reid. Občas jen tak projíždím Pinterest a načerpávám z jejích stránek dobrou náladu. Když jsem tedy viděla pruhovaný papír z kolekce Bom Dia a našla několik barevných štítků, bylo rozhodnuto, že si na Steffi zahraju.

 

Fotku jsem podložila pruhovaným papírem a na protilehlé straně deníku vytvořila duhovou škálu za štítků. Hodily se mi i výseky od Studia Forty a abeceda od Pinkfresh Studio. Barvičky šítků, které mi do škály chyběly, jsem si narazítkovala pomocí razítka a inkoustů.

 

PODMÍNKY

 

Fotografii Vašeho projektu nám pošlete e-mailem na adresu info@papergarden.cz a jako předmět uveďte PG SOUTĚŽ 9/2021.

 

 Každá z Vás může poslat pouze jeden projekt, který musí být vytvořený exkluzivně pro naši soutěž. Tento projekt se nesmí už předtím zúčastnit jiné soutěže, anebo být publikovaný na vašem FB, IG nebo blogu. 

 

Všechny projekty průběžně vkládáme do alba na Facebook, kde si je můžete prohlédnout a autorky podpořit milým komentářem nebo palcem nahoru.

 

 

TERMÍN

 

čtvrtek 30. 9. 2021

 

 

VÝHRA

 

Vítězku vyberou členky Design Teamu PG a dostane poukázku v hodnotě 200 Kč na nákup a sadu papírů 6 x 6 Hello Santa (Paper Heaven).

Druhou oceněnou budeme losovat a dostane slevu 10 %.

 

 

Tak doufejme, že jediné, co v září bude pozitivní, budou vaše soutěžní projekty.

 

Scrapu zdar!