Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

SOUTĚŽ... září 2023

Zveřejněno Paper Garden 07/09/2023 ? Komentářů SOUTEŽE,
SOUTĚŽ... září 2023

Září je měsícem, kdy svou pozornost obracíme zejména k našim nejmenším - dětem školou povinným. Ale školní docházka se netýká jen těch nejmenších, ale také již odrostlejších ratolestí, teenagerů. A právě o nich bude naše zářijová soutěž.


 

Téma

 

Teenager/ka

 

Zadání

 

Vytvořte jakýkoliv papírový projekt, na kterém se objeví motivy pro teenagery. Může to být přáníčko, krabička, stránka do alba, prostě cokoliv vás napadne... 

 

Vzorový projekt od Monči

 

Ano, taky už mám doma teenagera a každý den si říkám jak je možné, že mi ten malý chlapeček tak rychle vyrostl. Letos nás čekal nástup na II. stupeň základní školy a to je zase další nová etapa na cestě životem. A jako každý školní rok, i letos potřebujeme ... rozvrh hodin.

 

Takže jsem si řekla, že tentokrát bude ten nudný kousek papírku trochu veselejší. Na projekt jsem použila sadu School Days od Mintay a to papíry 6x8 a k nim ladící výseky ze stejné kolekce. Celý projekt jsem zespodu podlepila pevnější čtvrtkou, aby byl podklad pevný, umístila jsem vytisknutý rozvrh a pak jsem jeho okolí ozdobila spoustou výseků.

 

 

PODMÍNKY SOUTĚŽE

 

Fotografii vašeho projektu nám pošlete e-mailem na adresu info@papergarden.cz a jako předmět uveďte PG SOUTĚŽ 9/2023.

 

Každá z vás může poslat pouze jeden projekt, který musí být vytvořený exkluzivně pro naši soutěž. Tento projekt se nesmí už předtím zúčastnit jiné soutěže, anebo být publikovaný na vašem FB, IG nebo blogu. 

 

Všechny projekty průběžně vkládáme do alba na Facebook, kde si je můžete prohlédnout a autorky podpořit milým komentářem nebo palcem nahoru.

 

TERMÍN

 

sobota 30. 9. 2023

 

VÝHRA

 

Vítězku vyberou členky Design Teamu PG a ta dostane poukázku v hodnotě 200 Kč na nákup a sadu scrapbookových papírů SUPER YOU

 

 

Druhou vítězku opět vylosujeme a ta získá 10% slevu na svůj nákup. 

 

Boj o titul královny Challenge je za druhou polovinou, takže nezapomeň, že každý bod se počítá. :-)

 

 Už teď se těšíme se na vaše projekty!