Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

MILUŠKA... VIDEONÁVOD: Přání pro zahrádkáře

Zveřejněno Miluše Lindovská 13/08/2019 ? Komentářů SCRAPBOOKING,VIDEONÁVODY,
MILUŠKA... VIDEONÁVOD: Přání pro zahrádkáře

V minulém příspěvku jsem vás seznámila s přáním k narozeninám pro dceru. Jelikož měsíc po ní bude mít narozeniny syn, měla jsem v plánu udělat přání pro něj. Kolekce Soul Mate od Piatek Trzynastego se mi výborně hodila pro tento záměr. Jenže... při procházení mých zásob jsem narazila na nářadí, které používají zahrádkáři, a to se skvěle hodilo k mému nápadu. Můj syn ale zahrádkář není, takže mu bude muset vyrobit přání jiné. Na druhou stranu zahrádka může být koníčkem i pro ženu, takže dnešní přání je vlastně univerzální. To je tak, když člověk míní a zásoby mění :-)


 

Z kolekce jsem si vybrala tmavě modrý papír a papír s motivem dřeva. Jako základ jsem vybrala formát A6. Papír s motivem dřeva jsem ustřihla tak, aby latě šly svisle a ze zbytku papíru jsem ustřihla a přilepila latě vodorovně.

Na horní vodorovnou řadu jsem umístila ty nejmenší hřebíčky s kovovým vzhledem, které jsem našla, a použila je jako skutečné hřebíky, na nichž bývá nářadí zavěšeno.

Pomocí tmavě hnědé a béžové akrylové barvy jsem prsty "ušpinila" nářadí. To jsem pak přilepila na hřebíčky (tedy svorky).

Přání jsem pak ozdobila umělými kytičkami a přidala i text, který jsem podložila kouskem tmavomodrého podkladového papíru.

A samozřejmě jsem pro vás natočila i video. Pojďte se podívat, jak vzniklo přání, které nakonec dopadlo úplně jinak.

 

 

VIDEONÁVOD:

 

 

 

Použitý materiál:

 

kolekce Soul Mate od Piatek Trzynastego

 

drobné dekorace - nářadí

 

umělé květiny a bobule

 

hnědá a béžová akrylová barva

 

hřebíčky (svorky)

 

 

Také se vám už stalo, že jste nakonec vyrobili něco jiného, než byl původní záměr? Pochlubte se svými výrobky v Paper Garden Clubu nebo na Instragramu s označením #tvorimezpapiru a #papergarden_cz.

Podobné články
HOST V PAPER GARDEN... Líba Rauchová: Jak se tvoří pro kočičí domov

HOST V PAPER GARDEN... Líba Rauchová: Jak se tvoří pro kočičí domov

Paper Garden 29/11/2019
Přeji krásný den všem, kdo rádi tvoří. Když mě Dianka oslovila s tím, zda bych se nechtěla stát listopadovým hostem PG, nejdříve mě polilo horko, ale ...
Pokračovat ve čtení ...
MILUŠKA... VIDEONÁVOD: Mixed media přání Lady in Pink

MILUŠKA... VIDEONÁVOD: Mixed media přání Lady in Pink

Miluše Lindovská 16/04/2020
Po čase jsem se opět vrátila k mixed mediím. Inspirovaly mě k tomu papíry od 13@arts. Pro mixed media se výborně hodí, mají totiž dost vysokou gramáž....
Pokračovat ve čtení ...