Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

VIPETA...Good Night banner do pokojíčku

Zveřejněno Petra Vicková 28/10/2021 ? Komentářů SCRAPBOOKING,
VIPETA...Good Night banner do pokojíčku

Nejen obrázky v rámečku patří na zeď do dětského pokoje. Krásné jsou i papírové dekorace. A ty nejkrásnější jsou ty, které našim dětem vytvoříme samy. Já se rozhodla udělat dětem do pokoje papírový banner z kolekce Good night. Pojďte se podívat, jak na to.


Z velké čtvrtky jsem si vystřihla klasický tvar banneru. A začala jsem zdobit. Základem byly kartičky ze čtvrtky s kartičkami z kolekce a chipboardy. 

Nic nezůstalo ladem. Použila jsem i odřezky, z části poskládala harmoniku a vznikly tak hezké ozdoby, které jsem doplnila právě chipboardy.

Přídávala jsem, co jsem našla doma a co se mi líbilo, jako třeba brčka nebo polystyrenové kuličky rozkrojené napůl. Vše jsem završila chipboardovými samolepkami a barvami ve spreji.

Nakonec jsem k banneru připevnila průchodkami pásky papíru. Mám v plánu tudy provléct tenčí klacík a zavěsit vše na provázek. Ale to nejdřív musím na procházku do lesa. Takže zatím jsem to pro vás vyfotila na nástěnce :) 

Co vy a dětské dekorace? Na vaši inspiraci se těšíme na Facebooku ve skupině Paper Garden Club nebo na Instagramu s hastagem #papergarden_cz a #tvorimezpapiru.

 

Použité materiály:

 

CHIPBOARD - GOOD NIGHT - Chipboard samolepky

 

SADA SCRAPBOOK PAPÍRŮ - GOOD NIGHT - 12 x 12

 

CHIPBOARD - MY BABY - Klučičí rámeček

 

CHIPBOARD - MY BABY - Girlanda s koníkem

 

DEKORACE - Sada brček - PARTY TIME

 

Barvy ve spreji

Podobné články
MARTINA... Tatínkovi třemi formáty

MARTINA... Tatínkovi třemi formáty

Martina Jarošová 13/06/2024
Každou třetí červnovou neděli slavíme Den otců. Ačkoliv je spoustou lidí stále ještě opomíjeným dnem, to bychom nebyly správné scrapbookařky, abychom ...
Pokračovat ve čtení ...
VIPETA... Prošívané album

VIPETA... Prošívané album "Believe in Miracle"

Petra Vicková 22/04/2019
Co si budeme povídat, minialba jsou skvělým dárkem pro babičky. Krásné minialbum, do něj fotky vnoučátka, nějakou kytku a úspěch je zaručen. A když ná...
Pokračovat ve čtení ...