Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

VIPETA... Jednorožčí deníčky pro slečny i holčičky

Zveřejněno Petra Vicková 14/07/2021 ? Komentářů SCRAPBOOKING,
VIPETA... Jednorožčí deníčky pro slečny i holčičky

Letní dovolená, tábory a prázdniny u babičky... to jsou nezapomenutelné zážitky, které patří do deníčku. Tvořit nepotřebujeme jen my, scrapmaminky, ale i naše malé slečny a holčičky. Na tohle léto jsem pro mou dcerku a neteře vytvořila rychlé deníčky s jednorožci a dnes vám ukážu, jak na ně.


Z kolekce Unicorns od Scrapmir 8*8 inch jsem vybrala světlé designové papíry a přehnula je na půl. Pak jsem vzala několik bílých i barevných kancelářských papírů, upravila je na velikost 8*8 inch a také v polovině přehnula.

Šídlem jsem udělala 2 dírky uprostřed, provlékla nit a zauzlíkovala. Konce nitě jsem ozdobila korálky.

A teď už jen nazdobit jednorožčími chipboardy, obrázky z kolekce a tekutými perlami. Máte-li doma už větší slečny, deníčky hravě zvládnou samy.

Přeji vám příjemné letní tvoření a těším se na vaši tvorbu. Pochlubte se nám v našem klubu na Facebooku nebo nás označte na Instagramu s #tvorimezpapiru a #papergarden_cz, ať se můžeme pokochat.

 

Použitý materiál:

 

Sada papírů Unicorns od Scrapmir

Papírové výseky Unicorns od Scrapmir

Jednorožčí chipboardy

Tekuté perly

Bílé a barevné kancelářské papíry

Nit, jehla, šídlo

Korálky

Podobné články
VIPETA... Layout Don't Grow Up

VIPETA... Layout Don't Grow Up

Petra Vicková 13/04/2021
Venku se nám vyjarňuje, a tak budeme trávit čím dál méně času v našich scrapovacích koutcích a pracovnách. Ale aby fotky z našich jarních výletů nestr...
Pokračovat ve čtení ...