Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

VYHLÁŠENÍ VÍTĚZEK... Leden 2021

Zveřejněno Paper Garden 02/02/2021 ? Komentářů SCRAPBOOKING,SOUTEŽE,
VYHLÁŠENÍ VÍTĚZEK... Leden 2021

Kalendáře, diáře a plannery už mají popsané první stránky. Krásně ozdobené bločky, skicáky a náčrtníky čekají na první poznámky. Cíle a výzvy pro rok 2021 jsou stanoveny a nám nezbývá než vyhodnotit, kdo v lednové plánovací a zapisovací soutěži vyhrál! Pojďte si s námi prohlédnout všechny nádherné projekty, které nám přišly do lednové soutěže a za které vám moc děkujeme. Už vás nebudeme napínat, jdeme na to!


 

Lednovou soutěž si pro vás nachystala naše Lucia a zadání "Naplánuj a zapiš" nahrálo všem plánovacím a organizovaným scrapbookovým duším mezi námi. Mohli jste zaslat ukázku svého diáře, bullet journalu, zápisníku, bločku, nebo třeba notýsku. Lucia si pro vás přichystala krásnou inspiraci z kolekce Ginger Girl od UHK Gallery.

 

Vítězkou, kterou vybral náš design team, se stává:

 

 

ZUZKA ŠEVČÍKOVÁ

 

Zuzce moc gratulujeme k výhře, kterou je poukázka na nákup v Paper Garden v hodnotě 100 Kč a kolekce scrapbookových papírů Beauty in Bloom od Mintay. 

 

 

 

Vylosovanou vítězkou se stává:

 

 

ADÉLA VOBOŘILOVÁ

 

Adélce moc gratulujeme a posíláme slevu 10% na náku v Paper Garden.

 

 

Všechny zúčastněné projekty si můžete prohlédnout v naší galerii na Facebooku.

A pokud vás lednové tvoření nakoplo a už se nemůžete dočkat nové soutěže, sledujte náš blog, protože únorové zadání zveřejníme co nevidět!

Podobné články
VYHLÁŠENÍ VÍTĚZEK... Prosinec 2020

VYHLÁŠENÍ VÍTĚZEK... Prosinec 2020

Paper Garden 03/01/2021
Je nám jasné, že s novým rokem jste natěšené na nové výzvy a novou inspiraci k tvoření. Dnes si ale ještě trochu zavzpomínáme na rok minulý, přesněji ...
Pokračovat ve čtení ...