Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

VYHLÁŠENÍ VÍTĚZEK... Září 2020

Zveřejněno Paper Garden 05/10/2020 ? Komentářů SOUTEŽE,
VYHLÁŠENÍ VÍTĚZEK... Září 2020

 

Naše milá děvčátka ... je vidět, že podzimní paletka plná pestrých barev vám dokonale sedla a poslaly jste nám tak nádherné projekty, že jsme měly opravdu problém vybrat jen jeden. Hlasování našeho design teamu bylo tentokrát opravdu těsné. Pokud chcete vědět, kdo zvítězil a koho jsme vylosovaly, mrkněte dál!


 

 

Zadání zářijové soutěže si pro vás přichystala naše Lucka. Vaším úkolem bylo vytvořit projekt, na kterém použijete alespoň tři barvy z podzimní paletky. Jako inspiraci si Lucka připravila krásné přáníčko na kraftovém základu s narazítkovanými lístky a dozdobené vystřiženými motivy z kolekce The Four Season - Autumn.

 

 

 

Vítězkou, kterou vybral náš design team, se stává:

 

 

JANA VOLAŘÍKOVÁ

 

 

Janě moc gratulujeme k výhře, kterou je poukázka na nákup v Paper Garden v hodnotě 100 Kč a kolekce scrapbookových papírů The four seasons - Autumn od Piatek 13.

 

 

 

Vylosovanou vítězkou se stává:

 

 

ZUZKA ŠEVČÍKOVÁ

 

 

 

Zuzce moc gratulujeme a posíláme slevu 10% na nákup v Paper Garden.

 

Všechny zúčastněné projekty si můžete prohlédnout také v naší galerii na Facebooku

 

 

A copak si na vás na říjen nachystala Erika, se dovíte už zítra na blogu. Prozradíme, že to bude taková specialitka.

 

Podobné články
VYHLAŠUJEME VÍTĚZE... Září 2017

VYHLAŠUJEME VÍTĚZE... Září 2017

Paper Garden 28/09/2017
Září už pomalu dostříhává metr, a proto pro vás máme výsledky pravidelné měsíční souteže! Abychom našemu zářijovému kolu dodali patřičnou vážnost, zvo...
Pokračovat ve čtení ...