Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

VYHLAŠUJEME VÍTĚZKU SOUTĚŽE... Listopad 2018

Zveřejněno Paper Garden 03/12/2018 ? Komentářů SOUTEŽE,
VYHLAŠUJEME VÍTĚZKU SOUTĚŽE... Listopad 2018

Všechno jednou končí a tedy i naše listopadová soutěž je u konce. Přes tři týdny jste mohly tvořit svoje projekty na motivy listopadové barevné paletky a zúčastnit se tak klání o poukázky na nákup a další ceny. Máme tu opět nádherné příspěvky od vás, takže ty, které jste si mezi přípravou adventních alb a kalendářů našly chvíli na soutěžní tvoření, dnes náležitě odměníme!


 

Soutěž na měsíc listopad pro vás připravila Péťa a měla následující podmínky - vytvořit projekt podle následující barevné paletky a použít materiály z Paper Garden.

Účast byla tentokrát skromná, a proto jsme se rozhodly ocenit vítězky rovnou dvě:

 

Soňa Drdlíková

 

Anežka Petrů

 

 

Soňce i Anežce gratuluijeme k výhře, kterou je poukázka na nákup v Paper Garden v hodnotě 100 Kč sada papírů Magic Fall.

 

Zadání prosincové soutěže najdete už v úterý 4. prosince na blogu i na Facebooku a my už se těšíme na Vaše další krásné projekty!

Podobné články
VYHLÁŠENÍ VÍTĚZEK... Červen 2020

VYHLÁŠENÍ VÍTĚZEK... Červen 2020

Paper Garden 02/07/2020
Hip hip hurá! Tak a máme ho za sebou... tenhle podivný školní půlrok skončil a my si můžeme začít užívat prázdninovou pohodu. Ještě než se ale vydáme ...
Pokračovat ve čtení ...