Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

6. narozeniny... Scrapbooková challenge

Zveřejněno Paper Garden 09/04/2022 ? Komentářů SOUTEŽE,
6. narozeniny... Scrapbooková challenge

Je to tak! Už po šesté máte možnost s námi oslavit narozeniny naší papírové zahrádky. A jaká je nejlepší oslava? Samozřejmě ta, ke které potřebujeme nůžky, papíry a oboustranku! No, a nesmíme také zapomenout na sklenku šampaňského, ať si můžeme alespoň na dálku všechny společně ťuknout. Takže pozvedněme sklenky, nabrusme nůžky a pojďme slavit!

 


 

 

ZADÁNÍ NAROZENINOVÉ CHALLENGE

 

Paper Garden nám slaví už šesté narozeniny, což znamená, že se nám z našeho děťátka stává školáček, na kterého v příštích letech čekají samé zkoušky, úkoly, ale také objevování, poznávání a učení se všeho nového, dosud neobjeveného.

 

Pojďte si s námi zavzpomínat na první školní den váš, vašich dětí nebo vnoučátek! Soutěžit budeme ve dvou kategoriích, a to layout a přání. Můžete si tedy vybrat, která z nich vám bude bližší, případně se zúčastnit obou a svou šanci na výhru tak zdvojnásobit.

 

Vytvořte layout nebo přání (nebo oboje) se školní tématikou - písmenka, číslice, čtení, psaní, počítání, však si to všichni moc dobře pamatujeme! 

 

 

PODMÍNKY SOUTĚŽE

 


Fotografii svého exklusivně pro Paper Garden vytvořeného projektu nám pošlete na info@papergarden.cz do soboty 16. 4. 2022.

V neděli 17. 4. 2022 vylosujeme a zveřejníme vítězku každé kategorie.

 

 

CENA

 

 Hlavními cenami jsou poukázky 200 Kč na nákup v Paper Garden a balíček materiálů kolekcí Weathered Garden od Simple Stories (pro kategorii layout) a Heart and Home od Simple Stories (pro kategorii přáníčka).

 

 

 

INSPIRACE NAŠEHO DESIGN TEAMU

 

A abychom vás nenechali jen tak ve štichu, a také abychom si narozeninovou oslavu užili společně s vámi, přichystalli jsme si pro vás v jednotlivých kategoriích inspiraci.

 

PÉŤA

 

Naše milá Paper Garden, svými šestými narozeninami jsi vstoupilo do školních let a já bych ti moc ráda popřála hlavně hodně úspěšně složených zkoušek. Doufám, že je zvládneš stejně bravurně jako ta náše malá školáčka, že se budeš těšit na každý den, který tě čeká, a že se budeš pouštět do všeho nového, prozatím neprobádaného. Krásné narozeniny!

 

MONČA

 
Je to jako včera, když si Marťa nasadil svou první aktovku a vyrazil vstříc svému novému dobrodružství do 1. třídy. A já bych moc přála Paper Garden, aby její nová "aktovka" byla plná spokojených zákaznic, krásného materiálu a bezedné inspirace. Krásné narozeniny!
 

 

MÍŠA

 

Paper Garden slaví šesté narozeniny. Je to neskutečné, ale já jsem celou tu dobu s ní. Ani bych neřekla, jak rychle to uteklo. Říká se, že s nástupem do školy končí zábava a začíná to učení. Já doufám, že to bude naopak, že těžké začátky máme za sebou a nyní nastane už jenom ta zábava. To bych Paper Garden přála. Aby všechny následující roky byly co nejmíň práce a co nejvíc zábavy. Proto scrapbook existuje a proto je to náš koníček.

 

 

VIPETA

 

Už šestiletá školačka? Uteklo to, ani nevím jak. Od místa, kde je největší výběr papírových kytiček, se Paper Garden rozrostla v místo přátelství, důvěry a skvělé papírové komunity, která se podporuje, inspiruje a společně tvoří. Přeju ti, ať nám dále vzkvétáš před očima a rosteš do papírové neodolatelné krásy! 

 

LUCKA

 

Dodnes si pamätám svoju prvú objednávku v Paper Garden, keď ešte iba začínala. Bola to moja prvá papierová krabička plná kvetov rôznych farieb a veľkostí. Od tej doby sa toho dosť zmenilo, pribudlo množstvo značiek a stále sa objavujú nové. Prajem Ti Paper Garden množstvo spokojných zákazníčok, veľa tvorivého materiálu a nekonečné množstvo tvorivej inšpirácie.

 

ERIKA

 

Naše milá zahrádko, rosteš nám do krásy a je z tebe už dítko školních let. Počty ti jdou skvěle, protože přesně víš, kam které semínko zasadit tak, aby tvoření těšilo všechny kolem. Přeju Ti i nadále víc a víc nadšenců pro tento náš tvořivý svět, spoustu krásných nápadů k tomu, jak nechat zahrádku dál rozkvétat a hlavně stále radost z tvoření a z té myšlenky, proč zahrádka vlastně vznikla. Všechno nejlepší, naše milá Paper Garden!

 
Tak hurá do toho... stříháme, slavíme!
Podobné články
VYHLÁŠENÍ VÍTĚZEK... Březen 2022

VYHLÁŠENÍ VÍTĚZEK... Březen 2022

Paper Garden 03/04/2022
Přáníčko podle fotonávodu! Tak přesně tuhle challenge jsme si v březnu pro vás vymyslely. Ale opět jste se nezalekly a do naší e-mailové pošty nám při...
Pokračovat ve čtení ...
VYHLAŠUJEME VÍTĚZKU SOUTĚŽE... Červenec 2018

VYHLAŠUJEME VÍTĚZKU SOUTĚŽE... Červenec 2018

Paper Garden 27/07/2018
Prázdniny v plném proudu, děti na táboře nebo u babičky a vedro k padnutí, popřípadě bouřky. To je ideální kombinace na to, zavřít se do pracovny a sc...
Pokračovat ve čtení ...
Narozeninový kvíz: Znáš Paper Garden?

Narozeninový kvíz: Znáš Paper Garden?

Paper Garden 13/04/2019
Za tři roky se toho v Paper Garden hodně změnilo - z obýváku jsme se přesunuli do výdejny, rozrostl a proměnil se náš design team, objevili jsme pro v...
Pokračovat ve čtení ...
VYHLAŠUJEME VÍTĚZKY... Únor 2020

VYHLAŠUJEME VÍTĚZKY... Únor 2020

Paper Garden 04/03/2020
Co bychom my maminky, tety a babičky neudělaly pro miminka a dětičky... V únoru jste nám poslaly 30 krásných dětských projektů – od přáníček, přes lay...
Pokračovat ve čtení ...
VYHLAŠUJEME VÍTĚZKU SOUTĚŽE... Červen 2018

VYHLAŠUJEME VÍTĚZKU SOUTĚŽE... Červen 2018

Paper Garden 29/06/2018
Děti dnes dostaly svoje vysvědčení a my tu máme vysvědčení pro dámy, které se zúčastnily červnové soutěže. Tentokrát byla "zakázaná" přáníčka, a proto...
Pokračovat ve čtení ...
SOUTĚŽ... Duben 2018

SOUTĚŽ... Duben 2018

Paper Garden 02/04/2018
Podľa amerického inštitútu farieb je farbou roka 2018 "ultra fialová". Táto farba nám bude vládnuť celý rok. „Pantone farba roka znamená vo svete diza...
Pokračovat ve čtení ...