Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

ROZHOVOR... Design Team za časů koronaviru

Zveřejněno Paper Garden 23/03/2020 ? Komentářů SCRAPBOOKING,
ROZHOVOR... Design Team za časů koronaviru

Tak jsme si říkaly, že vás v době koronavirové nejistoty pozdravíme a řekneme vám, jak se máme. A budeme moc rády, když nám dáte vědět, jak to teď zvládáte vy. Každou členku Design Teamu vyzpovídala naše šéfová Dianka a položila jí dvě otázky. Pojďte nakouknout do našeho tvořivého i osobního zákulisí. Kromě povídání vás čeká i roušková přehlídka ;-)


 

 

1. Co děláte ve volném čase / s dětmi?

2. Máte v plánu nějaký scrapový projekt?

 

 

DIANKA

 

1. Po návratu z dovolené jsem se samozřejmě hned vrhla na pracovní povinnosti. I v tomhle blázinci se snažíme, aby Paper Garden fungovala. Takže teď jde hlavně o komunikaci nejen s vámi, našimi zákaznicemi, ale i s dopravci a dodavateli. Je úžasné, jak jsou v této době všichni k sobě milí, solidární a vstřícní, a tak nám zahrádka šlape takřka bez omezení. Na to jsem hrdá! Navíc, k blížícím se narozeninám obchůdku jsme si nadělili jedno překvapení, které nám teď karanténa trochu zkomplikovala, ale děláme, co můžeme, a doufám, že brzy to bude překvapení veřejné ;-)

 

2. Mám rozhodně spoustu scrapových plánů. Konečně jsem dokončila album z roku 2017, takže plynule pokračuji dál. Nicméně právě teď mám největší chuť si scrapnout nádherné fotky, které jsme pořídili na Srí Lance, do některého z novinkových Traveler's deníků. Jo, a úklid pracovny, ten mě taky čeká. Pořád si domů tahám novinky z obchůdku a mám je na takové nevzhledné kupě, takže by si zasloužily nějakou tu štábní kultůru. A taky zpracování... :-D

 

ERIKA

 

1. Z volného času zatím tento týden moc nebylo, kvůli návštěvám lékařů, plánovanému zákroku, práci a také tomu, že jsem se nakonec musela vrhnout na roušky :) Ale plány jsou. Bez roušek bych s nimi začala už ve čtvrtek :)

 

2. Jelikož pracovat nemůžu, chci se do Crazycat ponořit víc, naučit se pracovat se Instastories a Instagramem :) Také bych ráda vyzkoušela pár nových technik, co se týče projektů hledám, co tento týden vytvořit pro moje video, aby to bylo zajímavé. V merku mám také dlouhodobě plánovanou kuchařku na kartičkách, do které bych chtěla dát své oblíbené recepty, ale stále nevím, jak ji ideálně uchopit, aby byla nezničitelná a něco vydržela :)

 

 

LUCIA

 

1. Teraz asi ako väčšina ľudí som sa zamestnávala šitím rúšok pre rodinu. Našťastie je vonku pekne, tak môžeme po zime prevetrať na záhrade všetky detské plastové dopravné prostriedky.

 

2. Aktuálne tvorím pre kamarátku album na fotky jej syna. Ďalej mám v pláne prebrať a usporiadať nasyslené scrapbookové zásoby.

 

3. Foto: Fotka zachycuje ako si 30 mesačné dieťa s radosťou nechá na sebe rúšku :-D

 

MILUŠKA

 

1. Volný čas nemám, jelikož zpracovávám uzávěrky a daňová přiznání pro své klienty. Kromě toho tvořím a vyřizuji objednávky na alba.

 

2. Projektů mám v hlavě spoustu a už se těším, až si po daních vezmu volno, zavřu se v pracovně a budu je realizovat. Ale již v těchto dnech připravuji několik videí, jednak pro design týmy a také jsem slíbila on-line kurz.

 

 

MÍŠA

 

1. Vzhledem k tomu, že jsem již více než 14 dnů máma, tak veškerý svůj čas věnuji naší dcerce Emmě.

 

2. Jakmile se vše uklidní, rozhodně plánuji miminkovské album. Viděli jste kolik máme krásných dětských kolekcí v obchůdků? Ani nebudu vědět, kterou si vybrat :)

 

MONČA

 

1. Zrovna teď přemýšlím, jestli během dne vůbec nějaké volno mám? Od tohoto týdne jsme oba s manželem doma na home office, takže se snažíme nějak podělit o chod domácnosti, domácí školu a do toho samozřejmě musíme oba pracovat. Takže volný čas má maximálně tak Marťa :-) Ale protože s dětmi nejde jen tak sedět 14 dní doma, tak jsme včera nasadili roušky a kluci šli odpoledne na chvíli na hřiště a já jsem si udělala svižnou zdravotní procházku Modřanskou roklí. Ve volném čase (rozuměj cca 23:00 - 2:00) šiju roušky pro nás a abych nějaké odvezla dědům, aby si mohli v případě potřeby dojít do obchodu.

 

A samozřejmě člověk sleduje média a celý vývoj současné situace. Je to smutné, ale kombinace home office, školy a celodenního pobytu doma se s volným a rodinným časem moc neslučuje :-( Takže si aspoň večer s Marťou čteme pohádky (on má denní povinné čtení) a před spaním si povídáme, co jsme celý den dělali a co budeme dělat další den a prostě jsme spolu.

 

2. Když bylo jasné, že budeme muset zůstat nějaký čas doma, tak jsem se těšila, kolik toho člověk stihne – práce, učení, domácnost, tvoření, dohánění restů... Ó, jak jsem se mýlila. Scrapbooking jsem teď trochu upozadila a to hlavně proto, že chci ušít nějaké ty roušky. Ale rozhodně mám v plánu velikou debordelizaci pracovny a (už konečně) vše nafotit na bazárek, protože toho mám plný úložný prostor pod postelí pro hosty :-)

 

3. Foto: Výhodou toho, že se nosí roušky je fakt, že se člověk ani nemusí líčit :-)

 

PÉŤA

 

1. Tak já jsem hlavně překvapená, že se naše treperendy ještě vzájemně nezabily. Naopak mám pocit, že jsou nějaké hodnější než obvykle. Divné!!! Možná je to tím, že svítí sluníčko a my se můžeme vyřádit alespoň na zahradě. Začínáme ji realizovat v podstatě od začátku, takže připravujeme záhonky, zahradní domeček, klouzačku atd.

 

2. Scrapování mi teď moc nejde, nějak se na to nedokážu soustředit. Raději jsem se vrhla na pořádný jarní úklid. Co budu ale dělat, až budu mít i umytá okna, to teda nevím!

 

 

VIPETA

 

1. Mám to štěstí (nebo možná neštěstí?), že pracuju on-line a na dálku jako copywriterka. Nucená dovolená se mi vyhnula a home office mám už zajetý. Pracuju ale s omezeními a jen, když mi to Klárka dovolí. Školky sice zavřely až tento týden, ale nechali jsme ji doma už od toho minulého. Takže každý den vaříme oběd, čteme knížky, učíme se angličtinu a já občas něco napíšu mezi spravováním kolejí, aby nevykolejil vlak, a foukání bolístek panence nebo Klárince. Podle toho, která zrovna víc zlobila :-D

 

2. Scrapové projekty jsem vyměnila za šití roušek pro rodinu a blízké okolí. Přiznám se, že mezi prací, domácí školkou a všemi ostatními povinnostmi nezbývá na slastné tvoření čas. Těším se, až se zajedeme v novém režimu (zapomněla jsem zmínit, že muž se do toho všeho blázince snaží pracovat z ložnice) a opadne prvotní strach z nejistoty. Možná pak něco pěkného zase slepím :)

 

Jak trávíte čas teď vy? A jaké scrapové projekty máte v plánu?

 

Ať už chcete vyzkoušet něco nového nebo se vrhnete na dlouho odkládané resty, napište nám to do komentářů. Anebo ještě lépe nám to vyfoťte a sdílejte na Instagramu s hashtagem #tvorimvklidu.

 

Vaše

Podobné články
MONČA... Krabička papírové záchrany

MONČA... Krabička papírové záchrany

Monika Pestrová 08/06/2023
Jestlipak si vzpomínáte na doby, kdy jste jezdili na letní tábory? Já tedy ano, protože jsem to milovala a chtěla jsem být tábornice každým coulem. V ...
Pokračovat ve čtení ...
EVA...Přání plné vitamínů

EVA...Přání plné vitamínů

Eva Šafránková 18/04/2024
Aprílové počasí je tu! Ráno se zabalíme do šál a čepic a odpoledne si zpocení říkáme, co nás to popadlo... Bohužel je to také ideální čas pro různé vi...
Pokračovat ve čtení ...
VIPETA... VIDEONÁVOD: Záložky do knížky s chrastidlem

VIPETA... VIDEONÁVOD: Záložky do knížky s chrastidlem

Petra Vicková 25/02/2020
V mém okolí mám několik knihomolů a knihomolek, kterým pravidelně dávám k narozeninám a svátkům knihy. Ale říkala jsem si, že by to ještě chtělo něčím...
Pokračovat ve čtení ...
VYHLÁŠENÍ VÍTĚZEK... Březen 2023

VYHLÁŠENÍ VÍTĚZEK... Březen 2023

Paper Garden 04/04/2023
Třetí soutěžní kolo naší celoroční soutěže je uzavřeno. Vlastně 1/4 papírového boje o titul Královna Challenge 2023 máme za sebou. :-) A je vidět, že ...
Pokračovat ve čtení ...
MEZINÁRODNÍ DEN CARDMAKINGU... Speciální Challenge 2023

MEZINÁRODNÍ DEN CARDMAKINGU... Speciální Challenge 2023

Paper Garden 07/10/2023
Letošní 4. speciální challenge budiž odstartována. A na tuhle se obzvláště těšíme. Protože svátek dnes slaví všichni ti, kteří milují výrobu papírovýc...
Pokračovat ve čtení ...
TIMONA... Valentýnky z kitu II.

TIMONA... Valentýnky z kitu II.

Monika Timková 30/01/2018
Láska je všeobecne jednou z najvďačnejších tém. Nielenže sa o nej hovorí, natáčajú sa o nej filmy, ale rovnako sa o láske píše v románoch či ľúbostnýc...
Pokračovat ve čtení ...