Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

ERIKA... Milníkové kartičky "Vzpomínky z Vánoc"

Zveřejněno Erika Majgotová 27/11/2019 ? Komentářů SCRAPBOOKING,
ERIKA... Milníkové kartičky

Máte to jako já a PL časově nestíháte? Pak se vám možná bude hodit nápad s milníkovkama. Mílníkovky tvořím pro miminka. Proč si ale milníky, jakékoliv pro nás důležité chvíle, nepřipomenout kartičkami, které si můžete schovat (klidně i do toho PLka), a můžete je taky použít třeba i příští rok? A tak vznikly vánoční milníkovky. 


 

Posledních pár dní jsem v Kodani. Přiznám se, že dokonalost vánoční výzdoby tady mě uchvátila. Celá Kodaň je plná světel a vánoční atmosféry, i přesto však nejde o komerci. Ozdobený je téměř každý balkon, terasa, zahrada, takže všichni tu už Vánocemi žijí. Vánoce tu působí opravdu klidně... tak, jak myslím, že by vánoce měly. Je tedy každopádně nejvyšší čas promyslet si, co na ty vaše Vánoce chcete mít doma vy. Milníkovky jsou jednou z možností.

Já jsem připravila 6 kartiček. Proč? Protože právě tolik chipboardů obsahuje sada ADVENT - Vánoční pohoda. Texty kartiček jsem si připravila tak, aby seděly právě přesně k jednotlivým chipboardům. Základ mi ale vytvořila opět kolekce Rosy Cosy Christmas od Piatek 13. 

No a můžeme skládat :) Chtěla jsem, aby milníkovky byly celé z kolekce Rosy Cosy. Použila jsem tak také samolepky z kolekce, které najdete hned ve 4 verzích. Stejně jako v mém posledním projektu, i zde se mi hodily vystřihané motivy, které jsou v kolekci na celém jednom papíře. 

Nákupní seznam materiálu tedy není vůbec složitý ;) Takže hurá do toho. Já na milníkovkách miluju to, že si připravíte přesně to, co chcete právě vy. Chipboardy samozřejmě nejsou podmínkou, texty milníkovek můžete vymýšlet třeba s dětmi.

 

A co vaše milníkovky? Už přemýšlíte na jaké se vrhnete? Určitě nám pošlete fotku, pochlubte se na naší Fb skupině Paper Garden nebo nás označte na Instagramu a přidejte #tvorimezpapiru a #papergarden_cz a my se budeme moc těšit 

 

 

 

Použitý materiál:

 

SADA SCRAPBOOKOVÝCH PAPÍRŮ - Rosy Cosy Christmas 12 x 12

 

VISAČKY - Rosy Cosy Christmas 03

 

CHIPBOARD - ADVENT - Vánoční pohoda

 

SAMOLEPKY - Rosy Cosy Christmas 01

 

SAMOLEPKY - Rosy Cosy Christmas 02

 

SAMOLEPKY - Rosy Cosy Christmas 03

 

SAMOLEPKY - Rosy Cosy Christmas 06

 

Podobné články
JANA...Mami, nemám dárky pro spolužáky

JANA...Mami, nemám dárky pro spolužáky

Jana Volaříková 19/12/2022
Tak touhle větou mi moje starší dcera poslední večer před vánočními prázdninami malém přivodila malém srdeční infarkt. V hlavě jsem si hned projela mo...
Pokračovat ve čtení ...