Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

ERIKA... Narozeniny v krabičce aneb pánské přání může taky kvést

Zveřejněno Erika Majgotová 15/04/2020 ? Komentářů SCRAPBOOKING,
ERIKA... Narozeniny v krabičce aneb pánské přání může taky kvést

Jsem docela rebel v tom, že ačkoliv tvořím, mí blízcí ode mě moc přáníčka nedostávají :/ Vím, jsem ostuda. Dnes jsem to ale malinko napravila a jedno takové tady mám. A dala jsem ho rovnou do krabičky. A v samotném přání se schovává i list... Vždyť víte, jak mám ráda ty dopisy. Pojďte nakouknout.


 

Přiznám se, že pánská díla jsou pro mě trochu oříšek. Takže možná jeden z důvodů, proč v rodině papírovou tvorbu vynechávám. Kdybych obdarovávala jen tu holčičí část rodiny, té klučičí by to určitě bylo líto. Nebo si to aspoň zkusím namlouvat :)

Pro své tvoření jsem si tentokrát vybrala kolekci Harmony od Mintay velikosti 6x6. Přidala jsem k ní papír č. 09, který je plný motivů k vystřižení. Jak vyrobit krabičku? Nemusíte tápat, polotovar můžete koupit v naší zahrádce. Já jsem zvolila bílou verzi. Je velká 16x16 cm, jelikož jsem chtěla ale otevírací verzi přání, nepoužila jsem klasický základ přání, ale připravila jsem si ze čtvrtky vlastní základ.

 

I když má kolekce součástí vzorů i květiny, její barvy jsou podle mě dostatečně pánské (dopředu ověřeno na domácím půdě :D). Abych ale ještě o něco víc podpořila pánský vzhled, pracovala jsem s kartonovým podkladem jak na krabičce, tak u přání.

Velikost kolekce 6x6 přesně odpovídala velikosti krabičky, nebylo tak nutné upravovat velikosti papírů z kolekce. Na vrchu krabičky jsem kombinovala zdobení se stuhou, krajkou, výřezy a s květy. V naší zahrádce jim máme mnoho nových, takže jsem se zaměřila i na ně.

 

Vidíte samolepku? Ty transparentní od Studio Forty jsou úžasné, najdeš jich spoustu zde. V celém projektu jsem kombinovala samolepky z různých aršíků. Dodala jsem chipboard, který jsem dostala v poslední objednávce jako dárek. Ten balící skřítek tam tušil, že jsem přesně na tyhle koukala, když jsem objednávala. Překvapení já ráda, takže děkuju Paper Garden ;) 

 

Mám ráda motiv dveří. Mintay s tímto motivem pracuje často, možná proto jsem téhle značce tak propadla. Jsou pro mě symbolem zítřka, nových výzev, vykročení vstříc strachu. Strach se nehodí k narozeninám, vím, ale já dveře vnímám jako pozitivní symbol. Takže dveře jsou i vysvětlením pro podobu přání, které se jako ony také otevírá.

 

Papír s modrými dveřmi jsem použila na vrchní stranu přáníčka. Aby se mi pomyslné dveře zavíraly (a daly samozřejmě také otevřít), vymyslela jsem si zdobení na pravé straně a jeho součástí je otevírání z čtvercových motivů z kolekce. Doplnila jsem ho i ouškem ze stuhy s náramkem s kotvičkou. Kotvička proto, že ten, pro koho krabička je, miluje cesty a vše námořnické. Kotva je také symbolem bezpečí, naděje a pevného místa v životě.

 

Ozdob ale u nás najde spoustu, jen si vybrat. Provázky z náramku jsem vedla pod kytičky a chipboard lodi v láhvi se mi také víc než hodil. Zavírání drží pomocí suchého zipu. Místo si našly také samolepky S tebou mě baví svět, opět od Studio Forty. 

Uvnitř přání je schované psaní. Na levou stranu jsme připravila kapsičku, do které se ručně psaný dopis zasunul. Z vrchu je dozdobený také dekoračním papírem. Zadní stranu tvoří design s oknem. To aby ty dveře nevedly do prázdna. Transparentní samolepka si našla místo i zde, stejně jako několik výřezů. Jeden z papírů jsem také nalepila na vnitřní stranu krabičky, jako takový závěr balení.

 

Všimli jste si také těch malých růžových puntíků? Jj, já si tu růžovou musím protlačit. Ale tentokrát jen malinko. Zkusila jsem tekuté perly od Fabrika Decoru. Jsou jemňoučké a nadělají parádu.

Takže to je mé jarní narozeninování v pracovně Crazy Cat. Mám takový malý sen. Jednou bych k narozeninám chtěla taky dostat nějaký takovýhle papírový projekt :)) Asi budu muset drahou polovičku zaučit ;) Takže jestli máte nějaký tip z vlastní zkušenosti, klidně mi napište. Veselo musí být. Všem, kdo v dubnu slaví narozeniny přeju ty nejkrásnější. Máme je tenhle měsíc tématické a určitě si každý rok vzpomeneme na ty z karantény. 

 

Kdo z vás tedy zrovna řeší také nějaké to narozeninové? Pochlubte se nám na facebooku v Paper Garden Clubu nebo na Instagramu. Nezapomeňte nás označit #tvorimezpapiru a #papergarden_cz, jsme totiž pěkně zvědavé, však to znáte 

 

 

 

Použitý materiál:

 

 

SADA SCRAPBOOK PAPÍRŮ - HARMONY 6x6

 

SCRAPBOOKOVÝ PAPÍR - HARMONY Č. 09

 

Krabička na přání

 

Transparentní samolepky

 

Chipboard - For someone special - srdíčka

 

Stuhy a krajky

 

OZDOBY - kovové přívěsky

 

SAMOLEPKY - S tebou mě baví svět - české papírové

 

Suchý zip

 

Tekuté perly - růžová

 

LOTOSOVÝ KVĚT - Modrá žíhaná 5 ks

 

LILIE - Mix růžová mini 10 ks

 

Tulipány

 

Kvítky

 

Růže klasik

 

Podobné články
JITKA... Podzimní přáníčko s lištičkou

JITKA... Podzimní přáníčko s lištičkou

Jitka Bujoková 22/10/2019
Přáníčko, které vám dnes představím, mám v šuplíku schované už od února! Chtěla jsem ho dát k narozeninám kolegyni v práci, ale když nadešel den D, ne...
Pokračovat ve čtení ...
HOST... Miloslava Martínková

HOST... Miloslava Martínková

Paper Garden 25/10/2022
Dnes vám na blog přinášíme dalšího hosta ze světa papírového tvoření. A je jím Miloslava Martínková. Kdo ji neznáte, tak si uvařte kafíčko či čajík a ...
Pokračovat ve čtení ...
JITKA... Květinová přáníčka s kraslicí

JITKA... Květinová přáníčka s kraslicí

Jitka Bujoková 06/04/2017
Tentokrát mě Velikonoce nepřekvapí, jsem na ně připravená s partou ušatých kamarádů :) Ale málem žádné přáníčko nebylo, zjistila jsem totiž, že ve své...
Pokračovat ve čtení ...
VYHLÁŠENÍ VÍTĚZEK... Březen 2021

VYHLÁŠENÍ VÍTĚZEK... Březen 2021

Paper Garden 06/04/2021
 V březnu jsme se všechny vrátily do dětských let a společně splétaly věnečky. Ať už to byly věnečky z větviček, lístků nebo lučního kvítí, jeden byl ...
Pokračovat ve čtení ...
MÍŠA... Layout Já & Ty

MÍŠA... Layout Já & Ty

Michaela Wanke 17/02/2020
Očekáváte další zamilovaný layout z mé sbírky? Tentokrát jde o lásku trochu jiného druhu. Jak už víte, tak se mi v bříšku schovává holčička a všichni ...
Pokračovat ve čtení ...
TIMONA...Veľkonočná karta v netradičnej farbe

TIMONA...Veľkonočná karta v netradičnej farbe

Monika Timková 11/04/2017
Okrem veľkonočných pozdravov, ktoré som tento rok vyhotovila pomocou pečiatok, som neodolala sade papierov Lavender Garden 6x6 a siahla po nej pri výr...
Pokračovat ve čtení ...