Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

ERIKA... Pandí srdce z papíru

Zveřejněno Erika Majgotová 15/10/2019 ? Komentářů SCRAPBOOKING,
ERIKA... Pandí srdce z papíru

Já ty zvířátkové kolekce od Fabrika Decoru miluju. Řekněte sami, dá se jim odolat? Tak schválně, napište mi pod článek, kolik z těch zvířátkových kolekcí už máte doma. Jsem zvědavá :) Album, milníkovky, kolotoč... to vše už tu bylo. Co jsem z roztomilých zvířátek vytvořila tentokrát? Určitě už jste někdy někomu přinesli perníkové srdce z pouti. Představte si zhruba stejně tak velké srdce, ale... a to už s dozvíte, když budete číst dál ;-)


 

Já jsem si pro vás dnes připravila srdce z lásky, jako je to z pouti. Z pandí lásky. Je oboustranné a můžete na něj dát jednu fotku. Má také šňůrku na zavěšení a troufám si říct, že tohle srdce vydrží možná i déle než to perníkové, protože ho nebudete mít chuť sníst. 

Kolekce v růžovo-fialových barvách s pandičkami má název My little baby girl. V naší zahrádce ji máme samozřejmě i v klučičí verzi pod názvem My little panda boy. V obou kolekcích je žlutá barva, takže váš projekt může doslova zářit.

 

Já si na své srdíčko, jehož základ jsem si vyřízla pomocí plotru Silhouette, vybrala jako centrální motiv spící pandičku na měsíčku. Ano, součástí kolekce jsou i tentokrát papírové výseky, pomocí kterých můžete doslova čarovat, i když si myslíte, že nemáte talent. Ale to samozřejmě není pravda, talent máme všechny :) Papír je oboustranný, takže druhá strana srdce Vám rovnou poslouží k dekorování strany, na kterou přijde fotka. K té se dostaneme.

 

Obě strany jsem opatřila ještě srdcem v cca o 1cm menší velikosti. Před jejich nalepením jsem ale ještě za pomoci šicího stroje na papír umístila průhlednou stužku k zavěšení. Šev překryjeme následným přilepením menšího srdce. Šicím strojem jsem ještě obšila vrchní stranu a na druhou stranu nalepila menší srdce až po tomhle kroku.

 

A znáte to.. Šicí stroj hezky jede, šev je moc pěkný a pak na straně, která bude viditelná, šev ujede... Nevadí, to zamaskujeme dekoracemi :) A jde přeci o ruční práci, tak si to můžeme dovolit. Nebojte se, když se něco nepovede.

No a začala jsem s dekorováním. Namuchlala jsem si širší krajku a upevnila ji oboustrannou lepící páskou. Zvolila jsem dekorování v pruhu zhruba středem srdce. Krajka srdce i přesahuje. Na krajku jsem umístila kompozici výseků pandiček, které se mi líbily nejvíce, doplnila jsem několik výřezů z kolekce papírů a mašličku z fialové stužky, na kterou jsem přilepila rozstřihanou krajku s kvítky. Rozstřihanou krajku jsem v několika místech rozmístila po celé délce.

 

Neuvěřitelnou roztomilostí jsou buttonky. Ani ty této kolekci nechybí. Najdete, jaký jsem použila já? Chipboardy jsou kytičkové, zkombinovala jsem ale dva druhy, doplnila jsem větvičky.

 

Našli jste ještě něco? No jasně, naše kytičky ze zahrádky. Zvolila jsem kombinaci jabloňových kvítků, malých kvítků a minikvítků. Celou kompozici jsem nakonec prošpikovala korálkovým dekoračním provázkem, kterému jsem na konci udělala takové očko.

Zadní strana je dekorovaná střídměji, to hlavní na ní bude samozřejmě fotka pro obdarovaného. I tady najdete kombinovaný materiál použitý na první straně. Navíc jsou tu hvězdičky z chipboardové kolekce, které patří přímo ke kolekci My little baby girl. 

Těším se to na vaše komentáře, kolik zvířátkových kolekcí doma máte. S projekty z nich se nám uričtě pochlubte se na naší Fb skupině Paper Garden  nebo na Instagramu s #tvorimezpapiru a #papergarden_cz.

 

A my se budeme moc těšit 

 

 

 

Použitý materiál:

 

 

SADA SCRAPBOOKOVÝCH PAPÍRŮ - MY LITTLE BABY GIRL 12 X 12 

 

Papírové výseky - MY LLITLE BABY GIRL

 

BUTTONKY - MY LITTLE BABY GIRL

 

CHIPBOARD - SUMMER TRAVELOVE - Kytičky

 

CHIPBOARD - SAVAGE BY NATURE - Větvičky 03

 

CHIPBOARD - MY LITTLE BABY GIRL 01

 

Jabloňové kvítky

 

Kvítky

 

Kombinace stužek a krajek

 

 

Podobné články
PŘEDSTAVUJEME SE... Martina

PŘEDSTAVUJEME SE... Martina

Paper Garden 03/08/2022
Dnes nás čeká čtvrté a poslední představování. A my jsme opravdu rády, že do našeho Design Teamu můžeme přivítat Martinu Jarošovou. Určitě ji znáte ze...
Pokračovat ve čtení ...
ERIKA... Album se stuhami na kroužku

ERIKA... Album se stuhami na kroužku

Erika Majgotová 04/02/2020
Řekla bych, že od větších alb směřuju stále k menším a menším. Minialba mě baví. A tak vám i dnes jedno ukážu. Téma únorového tvoření v Paper Garden j...
Pokračovat ve čtení ...
SOUTĚŽ... Březen 2024

SOUTĚŽ... Březen 2024

Paper Garden 07/03/2024
Třetí měsíc, třetí soutěž!  Nech se zlákat a pojď si vytvořit papírový projekt podle našeho zadání. A samozřejmě si nenech utéct možnost získat body v...
Pokračovat ve čtení ...
ERIKA... Když se slaví pod taktovkou příšerek v krabičce

ERIKA... Když se slaví pod taktovkou příšerek v krabičce

Erika Majgotová 14/07/2020
Dnes pro vás mám recept. Vezměte příšerky, kterých se vaše děti bojí, trochu té růžové, mentolové a modré, duhy, nějakého toho jednorožce a kytičky, ř...
Pokračovat ve čtení ...
JITKA... Kniha hostů v růžových odstínech

JITKA... Kniha hostů v růžových odstínech

Jitka Bujoková 04/09/2018
Léto nepatří jen dovolenkování, ale také svatbám. A na jednu takovou jsem připravila svatební knihu hostů. Tato je pro moji novou kolegyni. Měla v úmy...
Pokračovat ve čtení ...