Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

ERIKA... Album se stuhami na kroužku

Zveřejněno Erika Majgotová 04/02/2020 ? Komentářů SCRAPBOOKING,
ERIKA... Album se stuhami na kroužku

Řekla bych, že od větších alb směřuju stále k menším a menším. Minialba mě baví. A tak vám i dnes jedno ukážu. Téma únorového tvoření v Paper Garden je „malé tvoření“ a mou největší klientkou v Americe je dnes 3letá Penelope. Od své babičky dostala gratulaci k narození, přání k prvním, druhým a teď aktuálně i k třetím narozeninám. Takže už má ode mě takovou malou sbírku, čehož si nesmírně vážím. Když jsem vymýšlela čím zaujmeme letos, přišla kolekce Baby World od Craft & You. A uznejte samy... Té nejde odolat!


 

Pro takovou kolekci jsem si nemohla vybrat malý projekt. Kolekce je tak úžasná, že jsem minialbum prostě musela vytvořit. No jo, jenže zakázka zněla: „přání k narozeninám“. Šalamounsky jsem to vyřešila albem na kroužku, které má pouze 3 listy. Zvládnete ho během jediného dne a myslím, že úspěch je zaručen. Já album vytvořila na našem srazu scrap holek minulou neděli. 

Velikost alba mi určila velikost kolekce (6 x 6). Řízla jsem si 3 čtvrtky o něco většího formátu, abych vytvořila nám všem dobře známý dojem bílého rámečku. Připravila jsem si také 5 fotek, které jsem od Penelopiny babičky měla. Zvolila jsem 6 designů z malé kolekce, rozložila si je na stůl a skládala k sobě tak, aby se mi líbily jako celek. 

 

K dozdobení jednotlivých stránek jsem použila vystřižené motivy kolekce Baby World, které jsou na papíře velikosti 12 x 12. Ty obrázky vás nadchnou. No a jakmile jsem měla prstíky bolavé od mých nešťastných nůžek, mohla jsem přejít k mé oblíbené části – kolážování celkového výsledku. 

Jednotlivé fotky jsem podlepila bílým papírem nebo dalším papírem kolekce Baby World. Vystřižené motivy jsem kombinovala s hřebíčky, pomocí kterých jsem některé z motivů upevňovala. Použila jsem i malé visačky, které jsem si připravila ze zbytků papírů a doplnila je razítkem, průchodkou a poutkem. Visačky jsem zasunula pod fotky a poutko má upozornit na to, že je tu něco schované. 

Pro minialbum jsem si vybrala i shaker ve tvaru hvězdičky, který jsem naplnila antracitovými flitry . No jo, já a chrastítka. Zdobila jsem také buttonkem, to jsou zkrátka zlaté třešinky každého projektu. Holky také na naše nedělní tvoření přinesly něco ze svých zásob. A já jsem mezi nimi našla takové bronzové samolepky, které mi album pěkně doplnily.

 

Pár drobných razítek, provázek s pompomy, zkrátka vaší fantazii se meze nekladou. Na titulní straně najdete také stříbrné pestíky. Na zadní straně této karty je pak prostor pro text od babičky.

Než jsem nazdobené karty nalepila na čtvrtku, připravila jsem si ouško z vínové stuhy a umístila ho do levého horního rohu. Pomocí těchto oušek jsem karty navěsila na knihařský kroužek. Nad titulní stranu jsem si připravila výřez kolečka s otisklým razítkem „happy birthday“. Na kroužek jsem ho zavěsila pomocí průchodky a růžové stužky.

 

Na další kousek stužky jsem navlékla kovovou ozdobu ve tvaru roztomilého medvídka.  Tím, že máme jednotlivé karty na stuze, drží nad sebou. Mně osobně se ten efekt, když držíte album za kroužek, líbí. Stránky jdou hezky otáčet. Babička Penelope byla nadšená a já čekám na reakci z Ameriky. 

Jaká minialba baví nejvíc vás? Nebo máte radši větší formáty?

 

Pochlubte se nám ve Fb skupině Paper Garden nebo na Instagramu s #papergarden_cz a #tvorimezpapiru.

 

Budeme se moc těšit 

 

 

 

Použitý materiál:

 

 

SADA SCRAPBOOKOVÝCH PAPÍRŮ Baby World - 6 x 6 

 

SCRAPBOOKOVÝ PAPÍR - Baby World - 07

 

BUTTONKY - Baby World

 

PROVÁZEK - Provázek s pompomy - Baby Pink/Cream

 

Stuha

 

KNIHAŘSKÉ KROUŽKY - 4ks

 

Přívěsek - MEDVÍDCI 2 ks (platina)

 

FLITRY - Hvězdičky MINI - Černé/Antracitové

 

SHAKER SET - Hvězdy

 

Pestíky - MINI - Stříbrné

 

Podobné články
JITKA... Trick or treat aneb jak se dostává Halloween do Čech

JITKA... Trick or treat aneb jak se dostává Halloween do Čech

Jitka Bujoková 08/10/2018
Když se řekne Halloween, určitě si vybavíte americký svátek spojený se strašidly, dýněmi a dětmi chodícími dům od domu na koledu s otázkou "trick or t...
Pokračovat ve čtení ...
VIPETA... VIDEOPROHLÍDKA: Rychlé album pro prababičku

VIPETA... VIDEOPROHLÍDKA: Rychlé album pro prababičku

Petra Vicková 22/10/2020
Moje babička slaví tento týden 90. narozeniny. Přemýšlela jsem, jaké album jí tentokrát vyrobím. Chtěla jsem něco jednoduchého a většího. Ale žádné sl...
Pokračovat ve čtení ...
LUCIA... Fotky ako darček po stromček

LUCIA... Fotky ako darček po stromček

Lucia Pospíšilová 09/12/2021
Dávať babičkám pod stromček fotodarčeky sa stalo u nás každoročnou tradíciou. Povyberala som pár fotiek, vlepila do albumu alebo polotovaru kalendára ...
Pokračovat ve čtení ...
MARTINA... VIDEPROHLÍDKA: Dětské album ve tvaru bodíčka

MARTINA... VIDEPROHLÍDKA: Dětské album ve tvaru bodíčka

Martina Jarošová 16/03/2023
Dětské projekty tvoříme ráda snad každá z nás. Zcela určitě obsahují i vaše sbírky materiály v růžové či modré, roztomilé chipboardy, vystřihovačky, k...
Pokračovat ve čtení ...
PETRA... VIDEOPROHLÍDKA: Zimní minialbum

PETRA... VIDEOPROHLÍDKA: Zimní minialbum

Petra Víšková 13/01/2021
Vítám vás v novém roce a pevně věřím, že jste do něj vkročili pravou nohou, takže pro vás bude ve všem lepší než ten předcházející. Doufám, že společn...
Pokračovat ve čtení ...