Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

Jak jsme luštily kvíz a tvořily k Mezinárodnímu dni scrapbookingu

Zveřejněno Paper Garden 08/05/2019 ? Komentářů SCRAPBOOKING,SOUTEŽE,
Jak jsme luštily kvíz a tvořily k Mezinárodnímu dni scrapbookingu

V sobotu jsme pro vás k Mezinárodnímu dni scrapbookingu připravily další z našich vypečených kvízů. A vyluštil si ho samozřejmě i celý náš design tým. V dnešním příspěvku se dozvíte, jaký scrapbookový typ vyšel které designerce a jak se nám tvořilo podle výsledků, když k jsem si k nim navíc přidaly jednu zapeklitou podmínku. 


 

V našem kvízu zjistíte, jaký typ scaperky jste a až do soboty 11. května nám pak můžete posílat své projekty vytvořené na základě výsledků.

 

KVÍZ I ZADÁNÍ SOUTĚŽE NAJDETE TADY.

Stejnou soutěž jsme se rozhodly vyzkoušet i v rámci design teamu. Ale protože vás máme inspirovat a být vždy minimálně o krůček napřed, bylo jasné, že si zadání musíme trošku zkomplikovat. Nakonec jsme se domluvily, že budeme ve všech projektech musí hrát hlavní roli JEDEN PAPÍR. A tím se stala čtvrtka 03 z kolekce Love in Bloom, kterou jsme měly doma všechny. 

 

Dnes pro vás tedy máme výsledky našich testů i naší interní scrapbookové výzvy.

 

 

ERIKA - Romantička

 

Jsem prostě romantička. I kvíz mi to potvrdil. Poprvé jsem tvořila naráz s holkama, kdy jsme měly všechny stejný papír jako zadání. Tahle poprvé mě baví a já doufám, že jich ještě bude spousta. Vybrala jsem si svatební přání a prostě nešlo nepoužít růžovou. Boho chipboard jen podtrhuje romantickou duši, takže se z té romantičky prostě nevykroutím :))

 

MILUŠKA - Romantička s uměleckými sklony

 

Byla jsem zvědavá na to, co mi vyjde v testu, protože střídám různé styly, jen ta minimalistka mi nějak nejde :-) Nakonec to dopadlo tak, že jsem měla většinu "B" a na druhém místě byla "C". Jelikož většině členek design teamu vyšlo také B, rozhodla jsem se pro challenge vyrobit přání ve stylu mixed media. Celý postup jsem také natočila na video a Dianka ho určitě zveřejní, abyste se mohli podívat.

 

MÍŠA - Romantička

 

Když jsme tvořily kvíz "Jaký jsi typ scraperky?", myslím, že jsme všechny nějak v koutku duše věděly, jak to pro nás asi dopadne. Tím pádem mě celkem překvapilo, když jsem měla většinu odpovědí ve stylu romantičky. Na druhou stranu, kdo mě zná, ví, že kytičky a růžová barva - to je prostě moje! :) A jelikož jsme vás v soutěži nechtěly nechat samotné, řekly jsme si, že i my budeme tvořit podle paletky a ještě jsme si to trochu ztížily tím, že jsme všechny měly jako podmínku použití stejného papíru. Já jsem se tedy nakonec rozhodla pro velmi romantické, květinové přání, abych dostála své pověsti romantičky... :)

 

MONČA - Strážkyně vzpomínek

 

Z mých pravidelných inspirací na Paper Garden vás asi nikoho nepřekvapí, že jsem se v našem kvízu k Mezinárodnímu dni scrapbookingu našla jako STRÁŽKYNĚ VZPOMÍNEK. Naše fotky jsou skutečně středobodem mého tvoření a jsou to právě okamžiky a události v našem životě, kterých si cením nejvíce a chci je mít zhmotněné ve svých albech a na svých stránkách.

 

Tentokrát jsem z vybraného papíru přidala další stránku do Traveler's Notebooku, který je takovou rekapitulací (skoro) všech akcí, výletů a společných okamžiků naší SCRAP ČTYŘKY - Míši, Dianky, Janči B. a mé maličkosti. Naposledy jsme totiž vyrazili do kina na novou českou komedii "LOVEní" (mimochodem dobrý film!) a pak jsme si šli ještě sednout na pivo, dva aperoly a mochito :-) 

 

Z vybraného papíru jsem použila obě strany jako podklady pro fotku a také do spodní části, kde jsem z puntíkované strany udělala proužek "s třásněmi". Stránku jsem doplnila velumem se zlatým písmem a pozadí jsem natiskla razítky a trochu pocákala akvarelovýma barvičkami. 

 

PETRA - Romantička s minimalistickými tendencemi

 

Také jste měli kvíz nerozhodně jako já a jste rozpolcené někde mezi minimalistkou a romantičkou? Který styl na vás pasuje lépe? Já si hodila korunou a přináším vám tedy inspiraci v podobě jednoduchého přáníčka, které jsem tvořila stylem třikrát střihnu a mám hotovo jako správná minimalistka. Musím se ale dobrovolně přiznat, že mé romantické já by na přání stále něco přidávalo. Doufám, že se mi nakonec povedlo ho ukočírovat a včas se zdobením přestat:-) Co myslíte?

 

VIPETA - Minimalistická romantička

 

Když jsme tvořily vychytaný scraperkovský kvíz, užily jsme si spoustu legrace. A hlavně jsme se všechny těšily, až bude hotový a samy si ho uděláme. Já jsem tak nějak tušila, že budu mít hodně minimalistky, ale ještě více romantičky. Miluju kytičky i geometrické vzory a bílou i růžovou. V pracovně mám pokaždé jak po výbuchu, ale takové to extra vrstvené a zdobené neumím. Takže jsem asi minimalistická romantička a tady je můj kytičkový projekt - obálka na peníze nebo poukaz. Párkrát jsem střihla a myslela si, jak budu mít rychle hotovo. A pak se ve mně probudila romantička a přes hodinu jsem přešoupávala kytičky :-D Takže tak! Má to některá z vás stejně?

 

Myslím, že jste asi nic jiného než záplavu romantiček nečekaly, nebo jo?! Je vidět, že naše papírová zahrádka prostě přitahuje milovnice kytiček a citlivé duše. A Monča, i když je to naše dokumentaristka, v sobě pořádný kus toho romantika taky má.

 

Doufáme, že jsme vás naší výzvou inspirovaly k nejen vyluštění kvízu, ale také k účasti v scrapbookové soutěži. Své projekty nám můžete zasílat až do soboty 11. května. 

 

KVÍZ I PRAVIDLA SOUTĚŽE NAJDETE TADY.

 

Mějte se krásně!

Podobné články
MEZINÁRODNÍ DEN SCRAPBOOKINGU... Slavíme, soutěžíme, tvoříme!

MEZINÁRODNÍ DEN SCRAPBOOKINGU... Slavíme, soutěžíme, tvoříme!

Paper Garden 01/05/2021
Naše nejmilejší scrapbookové nadšenkyně... je to tady... opět po roce tu jsou... neee, Vánoce ne, ale Mezinárodní den scrapbookingu! A to znamená jedi...
Pokračovat ve čtení ...
VYHLÁŠENÍ VÍTĚZEK... Květen 2022

VYHLÁŠENÍ VÍTĚZEK... Květen 2022

Paper Garden 03/06/2022
V květnu jsme pro vás měli jednu speciálná challenge, a tak jsme doufaly, že vás moc neunavíme a zbydou vám síly i na pravidelnou soutěž. A zase jste ...
Pokračovat ve čtení ...
KRÁLOVNA CHALLENGE 2022

KRÁLOVNA CHALLENGE 2022

Paper Garden 03/01/2023
Rok 2022 už je pryč a pro nás to znamená, že musíme také ukončit naši celoroční soutěž o Královnu Challenge 2022. Po celý rok jste mohli průběžně posí...
Pokračovat ve čtení ...