Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

MÍŠA... Layout Miluji Tě

Zveřejněno Michaela Wanke 17/09/2019 ? Komentářů SCRAPBOOKING,
MÍŠA... Layout Miluji Tě

Nevím jak vy, ale já se začátkem školního roku těžce nestíhám. Předpokládám, že je to úděl všech pracovníků ve školství a také maminek dětí školou povinných :) Dneska jsem pro vás měla mít úplně jiný článek, ale protože mi (společně s nedostatkem času) začala stávkovat tiskárna, musela jsem sáhnout po již vytištěných fotografií. A vylovila jsem jednu, která byla focená na Vyšehradě, v rámci našeho zásnubního focení. Pojďte nakouknout na můj nejnovější layout.


 

Fotka se mi barevně hodila k naší novince – kolekci Gaia od Studio Forty. Moc se mi líbí, že je kolekce zabalená v papíru. Dokonce i chipboardové samolepky mají papírové balení. Prostě eko. Vybrala jsem si papír Flower power, kterým jsem podlepila nápis LOVE YOU. Nápis je vyřezaný na Silhouette a je to design od Paige Evans. 

Protože mi přišlo, že nápis dost nevyniká, rozhodla jsem se ho ještě vyšít hnědou bavlnkou a na bílou čtvrtku jsem pomocí cákanců udělala lehké pozadí.

Celý nápis je podlepený 3D kolečky. Stránka je dozdobená jenom mírně. Přijde mi, že při tom výrazném nápisu není potřeba přehánět zdobení. Použila jsem chipboardové samolepky a český arch samolepek Naše země.

Co vy a vyšívání na papír? Pochlubte se nám v naší facebookové skupině nebo na Instagramu s hastagem #tvorimezpapiru nebo #papergarden_cz.

 

 

 

 

Podobné články
VIPETA… Zamilované layouty k 9. výročí

VIPETA… Zamilované layouty k 9. výročí

Petra Vicková 17/01/2019
Dnes plním jeden velký rest pro mého muže. Je to už skoro rok, co mi přistála v e-mailu jeho objednávka. Ano, můj muž chtěl něco scrapového! Sen každé...
Pokračovat ve čtení ...
MÍŠA... Babyboom

MÍŠA... Babyboom

Michaela Wanke 28/04/2021
 Všimli jste si, že je nyní ve scrapkomunitě obrovský babyboom? Sáhla jsem po zbytcích kolekce Don´t grow up od Studio Forty, krásné české kolekci J...
Pokračovat ve čtení ...