Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

LUCIA... Dáreček pro "ekoteroristku"

Zveřejněno Lucia Pospíšilová 20/01/2022 ? Komentářů SCRAPBOOKING,DIY,
LUCIA... Dáreček pro

V poslednej dobe sa všetci snažíme minimalizovať odpad, hlavne ten plastový. Moja kamoška sama seba nazýva "Ekoteroristkou", Za pár dní bude mať narodeniny, a tak som jej pripravila darček z novej kolekcie od P13 There is no planet B. Mrknite na to so mnou.


Chvíľu som rozmýšľala aký darček by som pre kamošku vytvorila, čo by ju potešilo a pri čom by som využila zbytky materiálu. Nakoniec som sa rozhodla pre krabičku na papieriky na písanie, ktorých nikdy nie je dosť a zošit na poznámky a myšlienky. 

Krabičku som vytvorila z odrezkov z kniharskej lepenky, ktoré skladujem v malej krabici a čakali na svoju druhú šancu. Jednotlivé strany som zlepila lepidlom a potiahla plátnom, ktoré bolo určené na vyhodenie, pre malú chybu krásy. 

Vnútornú stranu som polepila scrapbookovým papierom z veľkej sady aby bola krabička veselšia. Obal som dozdobila vystrihnutými motívmi. Jednotlivé papieriky som narezala zo zbytkov a odrezkov na veľkosť 10x10 cm. 

Na zápsiník som použila bodkovaný papier a na obal recyklovaný kartón. Celé som to zošila pevnou niťou, aby zápisník držal pokope. Nakoniec som vlepila malú kapsičku a pridala gumičku na zatváranie.

 

Recyklujete pri tvorení? Ukážte nám svoje projekty v našej skupine na Facebooku alebo na Instagrame #papergarden_cz a #tvorimezpapiru. 

 

Použitý materiál:

 

- sada scrapbook papierov There is no planet B 12 x 12 - P13

 

- scrapbook papier s motívmi na vystrihnutie

 

- visačky There is no planet B

 

- tekuté perličky

Podobné články
MARTINA... POSLEDNÍ ZVONĚNÍ aneb papírové dárky pro paní učitelky

MARTINA... POSLEDNÍ ZVONĚNÍ aneb papírové dárky pro paní učitelky

Martina Jarošová 29/05/2024
Nezadržitelně se blíží konec školního roku a samozřejmě začínáme také přemýšlet nad dárečky pro paní učitelky. A Marťa pro vás bude mít dnes pár tipů ...
Pokračovat ve čtení ...
VIPETA... Deník naší malé objevovatelky

VIPETA... Deník naší malé objevovatelky

Petra Vicková 10/07/2019
Asi jsem sezbláznila, ale tenkrát mi to přišlo jako dobrý nápad. Dělám nám totiž scrapbookové album (už čtvrté) a k tomu ještě píšu naší Klárce deník ...
Pokračovat ve čtení ...
MIA... Pohotovostný balíček blahoželaní

MIA... Pohotovostný balíček blahoželaní

Mia Kožejová 11/01/2018
Poznáte to aj Vy, keď vám napríklad v stredu napíše, alebo zavolá zákazníčka s takouto prosbou: "Viem, že je moja prosba asi márna, lebo by som to pot...
Pokračovat ve čtení ...