Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

MÍŠA... Dvoustránka Dívka v modrém

Zveřejněno Michaela Wanke 16/09/2020 ? Komentářů SCRAPBOOKING,
MÍŠA... Dvoustránka Dívka v modrém

Minule jsem vám ukázala jednu z prvních stránek v albu, tentokrát jsem přeskočila všechny měsíce a zpracovala poslední focení naší Emmy. A že holčička nemusí být vždy v růžovém, to vám ukážu na dnešních dvou stránkách – layoutu a PL stránce.


 

Když mi Dianka donesla nové kolekce (ano, ano, mám to s osobním doručením od šéfové :) ), tak mi bylo jasné, že kolekci Days and Nights od Paperheaven musím zpracovat. No a protože jsem zrovna pár dní předtím fotila Emmu na fotky k 6. měsíci, a náhodou má na sobě modré oblečení, volba byla jasná. Přeskočím pár měsíců v albu a zpracuji tyto nejnovější fotky. Mimochodem, děláte to někdo taky, nebo opravdu jedete popořadě?

 

Levá strana je mixed media layout s jednou fotografií, vpravo jsem zvolila čtverečky. Na celou dvoustránku jsem si vystačila s velkou a malou kolekcí Days and nights, pastou a práškovými barvami od Fabriky Decoru, jedním chipboardem a vystříhanými motivy z kolekce.

 

Byla to taková rychlovka, když si Em dala odpoledního šlofíka :) Ale jsem ráda, že mám zase další dvoustránku v jejím albu hotovou.

 

 

A co vy a dodržování „předepsaných“ barev pro děti? Já se přiznám, že růžová u nás dost převažuje, ale občas mám ráda, když je Emma i v jiné barvě :)

 

Vašimi stránkami se nám pochlubte na Facebooku ve skupině nebo nám o sobě dejte vědět na Instagramu s #papergarden_cz a #tvorimezpapiru.

 

Podobné články
JITKA... Rozkvetlá gratulace pro nastávající maminku

JITKA... Rozkvetlá gratulace pro nastávající maminku

Jitka Bujoková 19/08/2020
Přiznávám se bez mučení, že poslední dobou tvorbu přáníček trochu zanedbávám. Znáte to: práce, rodina, domácnost... Na výrobu gratulací pro speciální ...
Pokračovat ve čtení ...
JITKA... Přáníčka „Někdy těsně před půlnocí“

JITKA... Přáníčka „Někdy těsně před půlnocí“

Jitka Bujoková 14/02/2020
Někdy se stane, že přijde náhlá situace a vy cítíte, že prostě nemůžete jinak a musíte vyrobit přáníčko. Nejde o narozeniny, jmeniny, výročí, narození...
Pokračovat ve čtení ...
VIPETA... Layout ve stylu shabby chic

VIPETA... Layout ve stylu shabby chic

Petra Vicková 10/03/2020
Také rády tvoříte layouty, ale občas je to nuda? Přesně tahle myšlenka mě donutila zahájit pátrání na Pinterestu po nezvyklých layoutech. A našla jsem...
Pokračovat ve čtení ...