Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

MÍŠA... Love Art Journal

Zveřejněno Michaela Wanke 16/01/2017 ? Komentářů SCRAPBOOKING,
MÍŠA... Love Art Journal

Pokud sledujete mojí tvorbu, tak víte, že tento rok jsem se zaměřila na několik nových věcí, a jednou z nich je můj Love Art Journal. Je to v podstatě klasický Art Journal, s tím rozdílem, že do něho tvořím s našimi zamilovanými fotkami. Mám hotové již 3 stránky a tato je moje čtvrtá.


Jako podklad mám karton, který jsem polepila stránkami ze starých knih, následovalo bílé gesso, abych si vytvořila základ, na který můžu dávat barvy a pasty.

 

Pomocí šablony a texturovací pasty, obarvené ecoline barvami, jsem si vytvořila jakýsi vymezený prostor, ve kterém jsem se chtěla na stránce držet. Když tvořím kompozici, snažím se vždy, abych měla na stránce i dost bílého místa.

Barvy byly předem dané, díky nádherné sadě od Galerie Papieru Love Takes Wing, takže jsem se je snažila dodržet. Použila jsem tedy šedou, růžovou a meruňkovou ecoline (konkrétně odstíny 718, 381 a 245). Barvy jsem zapouštěla pomocí vody. Když pracujete s ecoline barvami, je potřeba velké množství vody, protože barvy jsou hodně syté.

Následovala vystříhaná peříčka z papíru Love Takes Wing 03, která jsou prostě dokonalá. Fotku jsem podlepila kouskem čtvrtky ze stejné sady, a potom už jsem stránku doplnila jenom růžičkami ve stejných barvách jako jsou ecoline, tedy v šedé, růžové a meruňkové.

 

Nápis je ze sady Cotton candy od 7 Dots Studio a na závěr pár cákanců a razítko s textem.

 

Zajímalo by mě, jestli tady také někdo další tvoří Art Journal? 

 

Mějte se krásně a tvořte, ať už to bude cokoliv! :-)

Podobné články
MÍŠA... VIDEONÁVOD: Steampunk plátno

MÍŠA... VIDEONÁVOD: Steampunk plátno

Michaela Wanke 12/01/2021
S novým rokem má člověk velkou chuť do nových projektů. Myslí si, že zvládne spoustu věcí, bude pravidelně tvořit, natáčet videa, sdílet vše na sociál...
Pokračovat ve čtení ...
MÍŠA... MM Layout

MÍŠA... MM Layout "Zrzka z pohádky"

Michaela Wanke 21/03/2018
Hrozně ráda používám krásné fotky zajímavých žen a dívek na svých layoutech. Ty stránky mají vždycky úplně jiné kouzlo. Tentokrát jsem si vybrala nádh...
Pokračovat ve čtení ...