Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

MÍŠA... Mixedmedia layout Rodina je všechno

Zveřejněno Michaela Wanke 25/11/2021 ? Komentářů SCRAPBOOKING,
MÍŠA... Mixedmedia layout Rodina je všechno

Už zase nastal takový ten čas v roce, kdy je velmi brzy tma. A to jsou ty správné podmínky pro nás, scrapženy :) Protože když je tma, máme zapálené svíčky, uvařený dobrý čaj a děti spí (nebo je hlídá manžel), je to ten správný čas, kdy zasednout k pracovnímu stolu a trochu se ušpinit :) Já jsem si pro Vás tentokrát připravila layout se zbrusu novou fotkou naší rodiny. A překvapivě jsem nesáhla po růžové barvě :)


Tento layout jsem si nachystala z kolekce Family heritage. Na instagramu jsem opět dala anketu, co mám z kolekce vytvořit. A layout byla vaše nejčastější odpověď.

Momentálně není tolik času na tvoření kolik bych si přála, takže tvořím po kouskách. U mixedmedií je to ale výhoda, protože jednotlivé vrstvy mi alespoň krásně zasychají přes noc :)

Nevím, jestli vám psát u každého layoutu popis práce, protože se to pořád opakuje. Tak mi dejte v komentáři vědět, jestli to čtete nebo jestli jen mrknete na obrázky :)

 

Jako vždycky jsem si stránku nachystala tak, že jsem jí potřela průhledným gessem. Na to jsem nanesla přes šablonu texturovací pastu, sem tam dala rustikální pastu, a po zaschnutí jsem barvila pomocí práškových barev a vody.

 

Nejvíc času jsem strávila rámečky, které vidíte pod fotkou. První varianta se mi nelíbila, tak jsem rámečky otočila na druhou stranu a hrála si znovu. Rámečky jsou ve skutečnosti zbytky od chipboardů. Nabarvila jsem je pomocí metalické pasty a potiskala razítky.

Pod fotku a do protilehlého rohu jsem vytvořila shluky se vším, co mi přišlo pod ruku :) Použila jsem papíry z kolekce Family heritage, průhledný papír, potištěný průhledný papír, staré krajky a odstřižky různých materiálů. záclonovinu a výseky ze stejné kolekce. Nápisy jsou též vystřižené z kolekce. Nakonec jsem ještě pomocí 3D matte gelu přidala bílé kuličky a stránku jsem pocákala černou barvou.

 

Jako bonus jsem si pro vás připravila vzorníček metalických barev, které mám doma. V prvním sloupečku jsou natřené na průhledném gessu, následuje bílé gesso a nakonec černé. Myslím, že tyto metalické barvy budou nejvíce vynikat právě na černém gessu, tak je určitě vyzkoušejte :)

 

Použitý materiál:

 

Kolekce 12x12 Family Heritage

 

Výseky Family Heritage

 

Práškové barvy

 

Šablona

 

Špachtle

 

Texturovací pasta

 

Rustikální pasta

 

Metalická pasta

 

Čiré gesso

 

A na závěr pro Vás mám otázku: Co nějaké společné online tvoření? Chtěli byste si zašpinit ruce u mixedmedia layoutu? Napište mi a třeba něco vymyslíme :)

 

Do té doby se budeme těšit na vaše příspěvky v naší facebookové skupině nebo na instagramu pod hastagem #tvorimezpapiru a #papergarden_cz.

Podobné články
ERIKA... MINIALBUM: Sloníkový kolotoč

ERIKA... MINIALBUM: Sloníkový kolotoč

Erika Majgotová 24/05/2019
Kolekce MY LITTLE BABY BOY od Fabrika Decoru byla v balíčku, který mi udělal velikou radost. Čekala mě v něm totiž kompletní sada plná spousty ozdob, ...
Pokračovat ve čtení ...
SCRAPENCYKLOPEDIE: 8. DÍL- Mixed Media 1.část

SCRAPENCYKLOPEDIE: 8. DÍL- Mixed Media 1.část

Michaela Wanke 05/12/2019
Co jsou ta bájná mixed media? A proč by se jich nikdo neměl bát? Odpovědi na tyto i další otázky se vám pokusím dnes předat v tomto článku :) Pojďte s...
Pokračovat ve čtení ...