Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

MÍŠA... Papírová lízátka

Zveřejněno Michaela Wanke 25/06/2020 ? Komentářů SCRAPBOOKING,
MÍŠA... Papírová lízátka

Určitě znáte ten pocit: „Tuhle sadu musím mít!“ A když pak přijde, říkáte si: „Co z ní vlastně vytvořím?“ Stejný pocit jsem měla se sadou Sleep and Dream od Craft O´Clock. Sadu jsem nutně potřebovala mít, ale když mi přišla pod ruku, zdála se mi celkem smutná. Ale přesto jsem jí oživila a vytvořila dvě papírová lízátka. Kamarádkám se narodily holčičky a tak si myslím, že to bude pěkný dárek, spolu s dalšími drobnostmi pro miminko :)


 

Papírová lízátka jsou ve scrapbookovém světě už nějakou tu chvíli. Já jsem je poprvé zahlédla asi u Kristínky Čepčekové na blogu před pár lety. Líbily se mi, ale říkala jsem si, že to asi není nic, co bych někdy dělala :) No a je to tu. Pořád jsem přemýšlela, co dát kamarádkám k narození holčiček. Jasně, bodýčka, ponožtičky atd. jsem nakoupila, ale chtěla jsem i něco papírového.

 

Ani jedna není typ na ručně dělané fotoalbum. Skončilo by v šuplíku. No a v tu chvíli mě osvítilo. Papírová lízátka můžou dát holčičkám do čehokoliv, zapíchnout do květináče, do pastelkovníku, až budou starší... a řešení bylo na světě.

Jako základ jsem si vybrala chipboardy od Wycinanky. Protože mají vzadu chipboardové kolečko, je zadní strana krásně čistá a dokonce tam je prostor pro osobní vzkaz. A pak už jsem si vzala k ruce kolekci Sleep and Dream.

 

Vystříhala jsem počáteční písmenka jejich jmen, dvě kolečka z papíru s obrázky. Z růžového papíru jsem vyrobila rozetky, vyřezala kolečka z dalších papírů, jeden podlepila bílou krajkou a pod rozetku jsem umístila papírovou rozetku.

Jako držátko jsem použila papírová brčka, která jsem ozdobila stuhami a krajkou. Přemýšlela jsem, jestli použít ještě kytičky nebo perličky, ale vlastně se mi to líbilo takto jednoduché.

 

A co vy a dárky pro maminky a miminka? Dáváte? Vyrábíte? Pochlubte se nám na Instagramu pod hastagem #tvorimezpapiru a #papergardencz.

Podobné články
ERIKA... MINIALBUM: Sloníkový kolotoč

ERIKA... MINIALBUM: Sloníkový kolotoč

Erika Majgotová 24/05/2019
Kolekce MY LITTLE BABY BOY od Fabrika Decoru byla v balíčku, který mi udělal velikou radost. Čekala mě v něm totiž kompletní sada plná spousty ozdob, ...
Pokračovat ve čtení ...
MÍŠA ... Svatební exploding box

MÍŠA ... Svatební exploding box

Michaela Wanke 14/06/2016
Svatební sezóna je v plném proudu a já vám dnes přináším inspiraci na jeden z dalších skvělých dárků pro budoucí novomanžele. Určitě i vy už jste vidě...
Pokračovat ve čtení ...