Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

MÍŠA... Těhotenský deníček

Zveřejněno Michaela Wanke 07/02/2020 ? Komentářů SCRAPBOOKING,
MÍŠA... Těhotenský deníček

Tento měsíc se v Paper Garden točí kolem miminek. Určitě jste zahlédli krásná miminkovská přání od Dianky a zadání soutěže. No a protože já jsem v očekávání, toto téma mi udělalo velkou radost. Moc těhotenských fotografií nemám, většinou jsou to momentky z koupelny, kde je vidět, jak mi roste pupík :) Rozhodla jsem se tyto fotky aspoň zpracovat do malého Travellers´ notebooku, abych na tohle období měla památku.


 

Protože v TN nejsem úplně zběhlá, řídila jsem se sketchem, který jsem objevila na Instagramu. Sketch vložila na Instagram weiweiwang_12, která dělá pravidelné měsíční challenge.

Mně se moc líbilo to proplétání papírových proužků, bohužel většina je schovaná pod mojí fotkou :) Použila jsem novou kolekci od Craft&You Baby World o velikosti 6*6 a kytičky jsem vystříhala z doplňkového papíru ze stejné kolekce Baby World 07.

Nápisy jsou samolepky od P13 Till we meet again a velký nápis je ze stejné kolekce.

Lepila jsem do nádherného pastelového Travellers´ Notebooku od Studio Forty, takže jsem přední stranu jenom lehce dozdobila pomocí odstřižků, chipboardu od Egocraft, enamelových teček a českých samolepek od Studio Forty. Chipboard jsem nabarvila Copic markery.

A co vy a těhotenské projekty? Máte nějaké fotky z těhotenského období v albu? Pochlubte se v našem klubu na Facebooku nebo na Instagramu #tvorimezpapiru a #papergarden_cz.

 

 

Podobné články
MÍŠA... Svatební exploding box s altánkem

MÍŠA... Svatební exploding box s altánkem

Michaela Wanke 06/08/2020
Ačkoliv se Korona snažila, svatební sezonu nepřekazila. Alespoň tedy lidem v mém okolí. Takže nás letos v létě čekají 3 svatby. Jako první se chystáme...
Pokračovat ve čtení ...