Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

MONČA...Adventní album (pokračování)

Zveřejněno Monika Pestrová 07/12/2022 ? Komentářů SCRAPBOOKING,
MONČA...Adventní album (pokračování)

Podle množství lidí v nákupních centrech nastalo vánoční šílenství, protože Štědrý den se nezastavitelně blíží. Ale nebudeme panikařit a na chvilku se zastavíme ... třeba u tvoření adventního alba. Desky jsme si spolu vytvořili v minulém článku a dneska vám ukážu pár prvních stránek. Bohužel jsem teď zase zavalená ze všech stran, tak nestíhám vše, co bych chtěla a tak je albíčko letos velmi skromné. Ale každá nalepená stránka se počítá.


 

Titulní stránku jsem letos udělala z velumových stránek, které jsem sešila k sobě a udělala z nich jeden veliký "shaker". Pak jsem z kraft papíru vyřízla nápis "ADVENT 2022" a dozdobila průhlednými samolepkami.

 

 

Všechny dírky zpevňuji kraft hvězdičkama z raznice od WeR Memory Keepers.

 

 

Na každé stránce mám obvykle jeden den, pokud je však fotek více, tak dělám buď nějaké odklápěčky / schovávačky, nebo využiji více stránek. A naopak - pokud se mi vejde více dnů na jednu stránku, tak mi to výrazně ušetří práci.

 

Tentokrát jsem pro celé album zvolila veliké vyřezávací šablony čísel a tak mi vždy zaberou docela pěkný kousek místa na papíru a nemusím pak složitě vymýšlet, čím stránku ozdobím. Na první stránce jsem použila velkou odklápěcí stránku, kde pak bude journaling / text.

 

 

Na další stránce jsem použila malou odklápěčku, aby se tam vešly fotky 3"x4" a přidala jsem i plochý magnetek a pak stužku, za kterou se odklápěčka otevře.

 

 

Další stránky už jsou jednoduché. Ono je pro mě někdy přes týden těžké získat nějaké fotky, protože ne vždycky si  všechno vyfotím. A tak jsem v tomto případě třeba použila fotky vánočních / zimních tramvají, které jsem si stáhla z Facebooku. Takže na to musím myslet a pořizovat více fotek.

 

 

A co vy - už jste se pustili do letošního adventního alba? Určitě se nám se svými stránkami pochlubte v naší facebookové skupince Paper Garden Club nebo svou inspiraci označte na Instagramu pomocí hashtagů #tvorimzpapiru nebo #papergarden_cz.

 

Použitý materiál:

 

Jednobarevná čtvrtka - kraft

 

Samolepky - KOUZLO VÁNOČ - české samolepky

 

Sada scrapbook papírů 12x12 - THE MAGIC OF CHRISTMAS - Moda Scrap

 

Sada scrapbook papírů 6x6 - THE MAGIC OF CHRISTMAS - Moda Scrap

 

Papírové výseky - THE MAGIC OF CHRISTMAS - Moda Scrap

 

Magnety poniklované 10 mm