Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

MONČA ... Suntastická dovolená

Zveřejněno Monika Pestrová 19/08/2021 ? Komentářů PROJECT LIFE,
MONČA ... Suntastická dovolená

Léto 2021 je skoro u konce, ale ještě než začnu zpracovávat fotky z naší letošní dovolené, tak jsem se rozhodla vrátit v čase zpět k naší dovolené na Krétě v roce 2015. Fotky z této dovolené mám vytištěné už dlouho a také jsem si k nim vyčlenila kolekci, ze které chci pak dovolenou scrapnout. A tou je Suntastic od Mintay. Byla to naše úplně první dovolená na Krétě a já mám vytištěných 92 fotek (!)  Ale nebojte, dnes vám ukážu jen pár stránek z našeho prvního dne. Stránky jsou ve formátu 8,5" x 11".


 

Dlouho jsem přemýšlela, jak  pojmout titulní stránku a nakonec jsem vybrala několik nejkrásnějších fotek a ty vytiskla ve velmi malém formátu a naskládala je našikmo od spodu stránky zhruba doprostřed tak, aby pak nad nimi mohl být nápis. Do horní části stránky jsem nalepila kousek z jednoho velkého papíru, kde je vyobrazeno moře a v dálce nějaký hotel (nebo budova či co). Přidala jsem pár vystřižených obrázků, tekuté enamelky a chipboard racka.

První dvě stránky jsem pak umístila do kapes (ála Project Life). Aby celá stránka působila jednotně, ráda používám vždy jeden design papíru a nemíchám designy v rámci jedné stránky. Zde jsem vybrala papír s motivem bílého proutí pro obě strany.

Nechybí ani texty vytištěné z počítače (do dovolenkových alb vlastní rukou nepíšu) a použila jsem i naše skvělé české abecedy. Dále jsem zdobila průhlednými samolepkami, vystřiženými motivy z kolekce Suntastic nebo výseky z Big Shotu

Další dvě strany již nejsou kapsičkové, ale využila jsem velké stránky (8,5" x 11"). Výhodou je, že nejste limitováni rozvržením kapes a můžete fotky skládat přes sebe, jak se vám zlíbí. Také se vám tam těch fotek více vejde. Použila jsem jednobarevnou čtvrtku, na kterou jsem k pravému kraji nalepila proužek o šířce cca 2,5 cm, nalepila všechny fotky, a pak již jen zdobila a přidala jsem text. V podobném designu jako je proužek papíru vpravo, jsem pak vybrala i růžky do levého horního a spodního rohu.

Skvělým způsobem, jak na stránku přidat ještě více fotek, je použít kruhové fotky. Dají se překrývat s těmi hranatými a vnesou na stránku zase jiný element. Zde jsem také použila jednobarevný papír jako pozadí a kromě vystřižených motivů v kolekce Suntastic jsem vyřezala další dva kruhy ze dvou papírů a přidala pod fotky.

A co vy - máte již zpracované všechny své dovolené? Pokud ne, tak na e-shopu Paper Garden najdete spoustu krásných letních kolekcí.

 

Se svými dovolenkovými alby se nám pak pochlubte na Facebooku ve skupince Paper Garden Club nebo na Instagramu pomocí hashtagu #tvorimezpapiru.

 

 

Použitý materiál:

 

SADA SCRAPBOOK PAPÍRŮ - SUNTASTIC - 12x12

 

SCRAPBOOKOVÝ PAPÍR - SUNTASTIC - 09

 

Perličky - CRYSTAL DROPS - Wedgwood Blue

 

Chipboard - ON THE SEA - Mušle

 

Chipboard - ON THE SEA - Rackové

 

Chipboard - MEMORIES OF THE SEA - 02

 

Samolepky - VŠECHNO NEJLEPŠÍ - abeceda (A5)

 

Samolepky - BASIC - abeceda černá (A5)

 

Samolepky - DOKONALÉ LÉTO - české transparentní samolepky

 

SCRAPBOOKOVÉ PAPÍRY - jednobarevné

Podobné články
MONČA... PROJECT LIFE: Inspirace s kolekcí Good Vibes

MONČA... PROJECT LIFE: Inspirace s kolekcí Good Vibes

Monika Pestrová 09/08/2018
Dnes bych vám ráda představila jednu z novinkových kolekcí od Studio Forty (mimochodem jedná se o novou značku materiálů na Paper Garden) a tou je krá...
Pokračovat ve čtení ...
MONČA... Vzpomínky na léto

MONČA... Vzpomínky na léto

Monika Pestrová 16/09/2021
Byla jednou jedna rodinka a ta se rozhodla, že si zaslouží pořádný odpočinek na luxusní dovolené u moře... Ano, dnešní text by klidně mohl začínat jak...
Pokračovat ve čtení ...