Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

MONČA... Traveller´s Notebook: Cestou necestou Malou Fatrou – část 1

Zveřejněno Monika Pestrová 23/07/2020 ? Komentářů SCRAPBOOKING,
MONČA... Traveller´s Notebook: Cestou necestou Malou Fatrou – část 1

Zdravím vás při pátku! Je to jen pár dní, co jsme se vrátili z naší první letošní dovolené, a já už jsem zasedla k počítači a ke svému pracovnímu stolu a dala jsem dohromady první stránky Traveler’s Notebooku z těchto našich „vakací“. Jak již název příspěvku napovídá, vyjeli jsme za hranice k našim bratrům Slovákům na Malou Fatru. Tak se pohodlně usaďte a pojďte na chvíli cestovat se mnou.


 

Chvíli jsem přemýšlela, do jaké alba tuto naší šestidenní dovolenou zpracuji, ale nakonec jsem se stejně rozhodla pro klasický TN sešítek. Oproti tomu o kolekci jsem se vůbec přemýšlet nemusela... použila jsem WILDERNESS od Mintay a to jak velkou sadu papírů, tak i malou sadu.

 

Náš první den dovolené byl cestovní . Ale samozřejmě jsme nechtěli jet napřímo, takže jsme se stavili ještě na Suľovských skalách. Tam je také zřícenina, na kterou se ale dostanete jen po žebříkách a železných úchytech. Tuto dvoustranu jsem udělala trochu interaktivní, takže je odklápěcí a je tam také „harmonika,“ kam jsem dala fotky z hotelového letáku. Já si vždycky ráda po čase připomenu, kde jsme bydleli. Na celý TN jsem použila štítky, které jsem vystříhala z papíru od P13 Around the Table.

Další den už jsme podnikli opravdovou túru, kterou jsem vyznačila na vytisknutou mapu a vyšila červenou bavlnkou. Přidala jsem chipboard geotagu a nějaké vystřižené obrázky.

Jelikož bylo ten den krásné počasí, tak jsme cvakali spoustu fotek, takže jsem měla problém nějaké vybrat a dala jsem jich tam hodně :-)

Oproti tomu druhý den bylo počasí trochu šedivější, tak i fotky podle toho vypadají. Ale stejně i tak jsme toho zažili docela hodně.

Takže to byla první polovina mého nejnovějšího Traveler's Notebooku a brzy se můžete těšit na pokračování a video celého deníku.

 

 

Použitý materiál:

 

Scrapbookový papír WILDERNESS - 01

 

Scrapbookový papír WILDERNESS - 02

 

Scrapbookový papír WILDERNESS - 03

 

Scrapbookový papír WILDERNESS - 05

 

Scrapbookový papír WILDERNESS - 09

 

Mintay - Travel Book

 

Chipboard - HELLO WORLD

 

Chipboard - VELKÁ CESTA - Jízdenky

 

Chipboard - SUMMER TRAVELOVE - Geotagy

 

Scrapbookový papír - AROUND THE TABLE - 02

 

Podobné články
MONČA... Betonové Chorvatsko – Traveller´s notebook část 1

MONČA... Betonové Chorvatsko – Traveller´s notebook část 1

Monika Pestrová 17/09/2020
Ahoj všem! I když máme už září, vypadá to, že léto tedy ještě rozhodně nekončí. A tak si myslím, že je ten pravý okamžik na nějaké to letní tvoření......
Pokračovat ve čtení ...
ERIKA... Narozeniny v krabičce aneb pánské přání může taky kvést

ERIKA... Narozeniny v krabičce aneb pánské přání může taky kvést

Erika Majgotová 15/04/2020
Jsem docela rebel v tom, že ačkoliv tvořím, mí blízcí ode mě moc přáníčka nedostávají :/ Vím, jsem ostuda. Dnes jsem to ale malinko napravila a jedno ...
Pokračovat ve čtení ...