Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

PŘEKVAPENÍ DESIGN TEAMU... Narozeninová "tichá pošta"

Zveřejněno Paper Garden 14/04/2019 ? Komentářů SCRAPBOOKING,
PŘEKVAPENÍ DESIGN TEAMU... Narozeninová

I letos visel samozřejmě největší otazník nad tím, jaké narozeninové překvapení připraví náš Design Team. Domluvit se v 7 lidech už totiž není jen tak. Proto je fajn mít kapitána, který nakonec zavelí a rozhodne. Dianka tedy pro překvapení vybrala ze všech nápadů tichou poštu. A protože čas do narozeninového víkendu se neúprosně krátil, jednoduchým výpočtem jsme došly k tomu, že pokud ji chceme realizovat, budeme mít na svůj layout každá všeho všudy 3 dny. Následovalo losování pořadí a rozpis termínů, který byl opravdu na minuty. Nakonec jsme to všechny stihly a tady je výsledek!


 

 

DIANKA

 

Jako kapitánka jsem sice rozhodla o tiché poště, ale když jsem viděla náš rozpis, říkala jsem si, že nemůžu holky nutit, aby během 3 dnů odevzdávaly projekty. I mě samotné kolikrát slepit layout zabere celý týden!!! Nicméně mě naprosto odzbrojilo to, jak se holky pro tichou poštu nadchly a jejich pozitivní energie a chuť "TO DÁT" mě přesvědčila, že to zvládneme (i já)! Bylo rozhodnuto - tichá pošta bude! A holkám vzkazuji - jste skvělé, díky!

 

Protože jsem musela připravovat další soutěže na narozeninový víkend, nominovala jsem se na první pozici tiché pošty, což měla být ta nejjednodušší. Haha, tak to jsem se přepočítala. Ono totiž vybrat layout ze své mnoho let budované sbírky inspirativních obrázků a vzít tak odpovědnost nejen za sebe, ale i za všechny holky, co budou tvořit po mě, byl pořádný oříšek. Nakonec jsem si téměř hodila korunou (ať žije random generator). A řada padla na tento layout:

 

 

A pak jsem se pustila do lifotvání, protože nebyl čas ztrácet čas. Protože jsem si před časem zkusila vyšívání a docela mě to chytlo, rozhodla jsem se ho zakomponovat i do narozeninového projektu. Co mě pobavilo je, že mi vůbec nedošlo, že když si z rubu "vypíchám" dírky na vyšívanou diagonálu, připravím si ji vlastně naopak, než je na původním layoutu. Co se dá dělat, představa, že bych měla začít znova mě děsila... Mimochodem sledujte, jak se diagonála zase obrátila u Monči, která podle mě také svoje vyšívané kytičky vypichovala z rubové strany a neuvědomila si, že musí naopak. Tím nám nevědomky layouty vrátila do původního směru - co Moni, že to tak bylo?! :-)

 

S vyšíváním jsem si vůbec pěkně zavařila, moje vzletné dílo jsem totiž vyšívala celé tři večery a ještě jsem ani neměla vyšívací nit s velkým očkem, takže každé navlékání nitě mě stálo nejmíň 5 minut a pár sprostých slov... :-) Protože jsem si ještě vymyslela vystřihování, termín jsem stihla s odřenýma ušima. Když jsem layout pinkla Erice, dost se mi ulevilo, a pak už jsem se jen v duchu smála a přemýšlela, kdo vyměkne a vyšívání z layoutu vypustí :-) :-) Mrkněte dál zjistíte to se mnou! ;-)

 

ERIKA

 

Prvotní zděšení! :) Já totiž layouty moc nedělám a tohle bylo navíc moje první liftování. A hned jsem byla první na řadě :) Nevím, zda můžu říct, že mi Dianka zavařila, já si totiž chtěla to šití, kterého se spousta lidí tak bojí, fakt moc zkusit. A ušila jsem si na sebe bič. Chtěla jsem se totiž vrhnout rovnou na křížkovou výšivku. Jenže jakožto beran se do všeho vrhám po hlavě a najednou jsem zjistila, že s tou osnovou to nebude tak easy. Takže jeden papír jsem zničila. Moje vyšívání tak skončilo jen u jednoduchého stehu. 

 

No a co jsem si připravila pro Monču? :) Nechtěla jsem být nijak záludná. Tak jsem si říkala, jestli mašlička, kterou jsem přidala dost viditelně, bude mít následování nebo se ztratí ... A pak jsem si říkala, zda se Monča chytí třeba těch foťáčků, kterými jsem nešetřila. Uvidíme :) Deadliny jsou pro mě něco přes co nejede vlak, takže jsem ho dopředu odkývala jen s vědomím, že tohle dám... :)) 

 

MONČA

 

Mojí "předskokankou" v liftovací tiché poště byla Erika. Psala mi kolem půl desáté večer a celá zkroušená konstatovala, že první pokus s vyšíváním se nezdařil, že křížková výšivka je na papíru těžká. Tak to mě trochu hlodalo, protože ona na své stránce žádnou křížkovou výšivku neměla... hmmm. Tak jsem si ale řekla, že budu v jednoduchém vyšívání pokračovat. Pro svůj layout jsem si vybrala scrapbookové čtvrtky od Galeria Papieru, a to konkrétně z kolekce Fleeting Moments. Věděla jsem, že musím hodně vystřihovat a vyšívat. A protože je jaro, zvolila jsem bílé květy a decentní větvičky a vytvořila jsem stránku z našeho letošního prvního výletu na kole. A už se moc těším, jak si s naší liftovací výzvou poradili ostatní členky DT.

 

 

PÉŤA

 

Když nám Dianka prozradila, že si pro letošní design team challenge vymyslela tichou poštu, zajásala jsem. "Super nápad! Božííí!" Na obličeji se mi usadil radostný úsměv plný očekávání. Dianka však pokračovala ve vysvětlování "Každá budete mít na zpracování projektíku tři dny." A sakra! Onen radostný úsměv mi na tváři trochu ztuhnul, ale protože nejsem žádná máčka, (že?!), do telefonu jsem namačkala něco ve stylu "No problema!" a napjatě vyčkávala, jaká záludnost se ke mě dostane.Dle harmonogramu jsem měla přijít na řadu v neděli a maximálně v úterý posílat dál. V sobotu večer mě Monča ujistila, že na tom maká a hned jak to bude vypiplané, pošle. Čekala jsem v sobotu večer .... nic, v neděli ráno ... nic. Hladinka adrenalinu pomalu stoupala. V 10 hodin už mi ruply nervy a naprosto veřejně jsem na Monču žalovala, že se s layoutem loudá a že už ho mám mít dávno já!!! Účinek se naštěstí v zápětí dostavil a v telefonu se objevil Mončin výtvor.

 

"Ha tři fotky ... sakryš! Vyšívání ... sakryš, sakryš!" Hladinka adrenalinu stoupala dál a dál, ale já už se ponořila do fotek a zásob svých papírů. Vybrala jsem tři fotky našeho malého jedlíka a k nim nakombinovala krásný růžový papír z kolekce Capture life od Echo park, růžové kytičky, růžové koblihy, méďu. "Jo jo ... to se k sobě krásně hodí. Ježíš ... není to moc růžový? No je to teda hrozně růžový!!!" Věřte mi, zkoušela jsem asi tak deset různých jiných pozadí, ale vždy nakonec skončila u tohoto růžového. "Nedá se svítit, bude to prostě růžové! Tak jedeme dál ... hvězdičky, enamelky ... počkat ... Monča vyšívala ... no to já teda nedám. Pocákám to trochu bílou barvou, to je skoro jako vyšívání, no ne? Cák cák ... no a je to! Mám hotovo a mohu poslat dál dokonce s denním předstihem. Ufff! To byly nervy!"

MÍŠA

 

Udělat tichou poštu v liftování scrapbookové stránky byl úžasný nápad naší šéfky Dianky. Ovšem, když začaly chodit zákulisní zprávy, že se vyšívá a vystřihuje, začala jsem se bát. Naštěstí ke mě doputovala stránka od Péti, kde nebylo vyšívání a vystřihování jsem nahradila kytičkami z naší papírové zahrádky. Stránku jsem měla hotovou během hodinky a hnedka jsem posílala dál. A foto bylo velmi aktuální, kvůli liftu jsem se vyfotila ten den v práci na zahradě :D Mimochodem, lift se třemi fotkami je těžký oříšek, jsem zvyklá dělat většinou layout s jednou fotkou. Ale nakonec jsem se stránkou spokojená :) A protože jsme si stránky neukázaly, tak jsem hrozně zvědavá, jak vypadá zadání a jak moc se v průběhu změnilo.

VIPETA

 

Na liftovací tichou poštu jsem se moooc těšila. Pak jsem zjistila, že jsem na řadě po Míše... No, snad mě bude šetřit :-D Když mi Míša poslala svůj layout, spadla mi čelist. Stihla to za jednu hodinu s fotkou, kterou fotila ten den, a ještě zvládla použít novinkové papíry. Aktuálněji už to snad ani nejde :-D Chvíli jsem přemýšlela, co tam místo těch kytiček dám a jaké papíry vlastně použiju... A tak ke slovu přišla opět superhrdinská kolekce. Naší hvězdě sedla jako ulitá. Pro hvězdu jedině hvězdy. A protože se vědělo, že Dianka vyšívala, tak já jsem musela šít. Jak jinak :) Naší milé Paper Garden přeji ke třetím narozeninám spousty rozkvetlých kytiček a těším se, jak se nám zase rozroste.

MILUŠKA

 

U layoutu mě zaskočilo vyšívání, na papír jsem vyšívala úplně poprvé a ještě bych potřebovala potrénovat. Na druhou stranu mě tichá pošta donutila vytáhnout "udělátka", která mám pro vyšívání na papír, už mi nějaký čas leží doma a říkala jsem si, že to jsou kandidáti pro bazárek.  Asi je vezmu na milost :-)

 

A tady si můžete prohlédnout naši tichou poštu v celé své kráse. 

 

Myslím, že mohu mluvit za všechny holky z design teamu, že ačkoliv panoval lehký stres ohledně toho, zda to všechno v napjatém termínu stihneme, nakonec jsme si to mimořádně užily. 

 

A jsme docela dost zvědavé, jak se vám naše stránky líbily?

 

Co myslíte, dodržely jsme lift nebo nám vyšlo naprosto rozdílné dílo? :D

 

Napište nám to do komentáře pod článek do úterního poledne (16. 4.) a v úterý večer vylosujeme jednu z vás, která u nás bude nakupovat s 10% slevou.

 

 

-------------------------------------------

 

Děkujeme, že jste s námi strávili tento víkend a doufáme, že jste si ho užili.

 

Těšíme se na dalších 365 dní s Vámi!

 

 

Soutěže ale probíhají dále:


Do nedělní půlnoci (14. 4.) můžete luštit narozeninový kvíz nebo se zúčastnit GIVEAWAY na našem Facebooku.

 

Do pondělní půlnoci (15. 4.) se můžete zúčastnit GIVEAWAY na našem Instagramu @papergarden_cz.

 

Do úterní půlnoci (16. 4.) nám můžete posílat projekty podle Narozeninové výzvy.

Podobné články
MÍŠA... Podzimní layout z vánoční kolekce

MÍŠA... Podzimní layout z vánoční kolekce

Michaela Wanke 30/10/2019
Doufám, že jste na tom stejně jako já, a vánoční přáníčka a adventní kalendáře ještě nemáte na pracovním stole :) U nás v obchůdku už je spousta novin...
Pokračovat ve čtení ...
MONČA... VIDEONÁVOD: Layout, kterému budou slušet letní fotky

MONČA... VIDEONÁVOD: Layout, kterému budou slušet letní fotky

Monika Pestrová 19/06/2020
Krásný den! Dnes mám tak trochu premiéru, protože toto je takový můj první videotutoriál na layout, tak, prosím, při jeho hodnocení přivřete obě oči. ...
Pokračovat ve čtení ...