Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

VIPETA... VIDEONÁVOD: TN Layout Můj rok 2021

Zveřejněno Petra Vicková 10/12/2020 ? Komentářů SCRAPBOOKING,VIDEONÁVODY,
VIPETA... VIDEONÁVOD: TN Layout Můj rok 2021

Advent už je v plném proudu. Napéct, vysmejčit, poshánět dárky... ale víte co? Většina z toho počká. Zastavte se na chvíli a udělejte si čas samy na sebe a své plány na další rok. I to k prosinci patří. Dnes mám pro vás videonávod na jednoduchý TN layout. Ať máte to plánování příjemnější ;-)


 

Můj rok 2021 bude modro-zlatý a ponese se v duchu svobody. Žádné přísné plány, kdepak. Spíš si chci zapsat, co hezkého bych chtěla podniknout, co pořídit a pak abych nezapomněla na důležitá data. Rozhodla jsem se i pro volnější formát a Travel Journal kit, který si přizpůsobím podle potřeby.

Při vybírání té pravé kolekce mi padla do oka A Twinkle of Sunrise od Craft O´clock. Je plná krásných ilustrací a hodí se jak na mixed media, tak jednoduché layouty. 

Samotný layout je hodně jednoduchý. Použila jsem papíry, razítka, samolepící abecedu a washi pásky. Pak už jen přidat trochu letteringu a teček zlatou fixou a máte hotovo. Celý postup najdete ve videonávodu.

 

 

VIDEONÁVOD:

 

 

A do čeho si naplánujete svůj rok 2021 vy? Zvolíte osvědčený diář nebo volnější formu? Pochlubte se svými plány v našem PaperGarden klubu nebo Instagramu s #papergarden_cz a #tvorimezpapiru.

 

 

Použitý materiál:

 

CESTOVNÍ DENÍK - Travel Journal KIT - LET'S FLAMINGLE

RÝŽOVÝ PAPÍR - BEAUTY RESTLESS 01 - A4

SADA SCRAPBOOK PAPÍRŮ - A TWINKLE OF SUNRISE - 6 x 6

SILIKONOVÉ RAZÍTKO - SO ROMANTIC Studio40

Lepicí páska

Abeceda

Akrylový bloček

Inkoust

Washi pásky

Podobné články
VIPETA... Layouty „Night Garden“ hotové za půl hodiny

VIPETA... Layouty „Night Garden“ hotové za půl hodiny

Petra Vicková 22/11/2019
Přemýšleli jste někdy nad tím, jak vypadá vaše zahrada v noci? Já jsem se nad tím zamyslela s kolekcí Night Garden od Fabriky Decoru, která mě přenesl...
Pokračovat ve čtení ...
VYHLAŠUJEME VÍTĚZKY SOUTĚŽE... Červenec 2019

VYHLAŠUJEME VÍTĚZKY SOUTĚŽE... Červenec 2019

Paper Garden 02/08/2019
Opět jste nás mile překvapily. I přes všechna letní lákadla, výletování a dovolenkování jste zasedly ke tvoření a vyšvihli naši malinovu paletku. Scra...
Pokračovat ve čtení ...