Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

VIPETA... Vintage lapač snů z kruhu na vyšívání

Zveřejněno Petra Vicková 14/09/2020 ? Komentářů SCRAPBOOKING,
VIPETA... Vintage lapač snů z kruhu na vyšívání

Nedávno jsme se přestěhovali do nového domu a mě teď čeká krásná práce – vyladit dekorace. A to bych nebyla já, abych si nějakou nevytvořila. Doma u mamky jsem našla starý vyšívací kruh a zapomenuté mašle a krajky. Hmm... z toho by mohl být krásný vintage lapač snů! Přesně takový jsem potřebovala do pracovny. Pojďte se na něj podívat.


 

 

Co budete potřebovat:

 

 

Vyšívací kruh

 

Spoustu mašlí, krajek, proužků látky

 

Peříčka

 

Chipboardy

 

Lístky

 

Scrapbookové papíry

 

 

Na vnější část vyšívacího kruhu jsem přivázala mašle, krajky i proužky látky. Na konce některých stuh jsem přilepila chipboardy tropických rostlin a bílé lístky.

 

K ruce jsem si vzala novinkovou kolekci Urban Jungle od Mintay, která je plná tropických rostlin a krásných dekorací. Na vybraný papír jsem obkreslila vnitřní část kruhu, vystřihla obkreslené kolo a přilepila na kruh.

 

Trochu jsem si pohrála s mixed medii, přes šablonu jsem nanesla texturovací pastu a na tu pak vrtstvila vystřihané motivy a opět chipboardy a lístky. Nakonec jsem vše postříkala modrým sprejem od Fabriky Dekoru. 

 

A je hotovo, už jen vyberu místo, kam si lapač zavěsím :)

 

Tvoříte také papírové dekorace do bytu? Ukažte nám je! Inspirovat nás můžete na Facebooku ve skupině nebo nám o sobě dejte vědět na Instagramu s #papergarden_cz a #tvorimezpapiru.

 

Podobné články
KATKA... Papírové dýně

KATKA... Papírové dýně

Kateřina Hromasová 19/10/2023
Už máte podzimní výzdobu? A co takhle papírové dýně? Ano slyšíte dobře. Papírové dýně... A navíc si trošku zavzpomínáte na dětství. Teda... alespoň my...
Pokračovat ve čtení ...